هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi عه نمیدونستم...... رتبه پارسالمو یه بار گفتم اگه پیداش کنی اینم بهت میگم
چندمی؟؟ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
ولی خب یه 600 انسانی داشتیم
این امید بخش بود -
M Tg عهه ندیدم خب دیگ حداقلش باهمیم امسال
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi چشم مرسی بخدا از لطفت...
انشاءالله که یک رتبه خوب کسب میکنید چون پارسال تلاش کردید ،نیازی نیست غم بخورید قول میدم میتونید۰
موفق باشید
-
mohammadhassanreplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan شما ساکن تهران هستی؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to JAVANEH.F on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi عه نمیدونستم...... رتبه پارسالمو یه بار گفتم اگه پیداش کنی اینم بهت میگم
چندمی؟؟دوازدهم
به منم بگو گناه دارم
-
@masoumeh-shokrollahi بیا بغلم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to mohammadhassan on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
بلهچطور؟ -
@sania-andiravan
-
mohammadhassanreplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan خواستم مطمئن بشم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to mohammadhassan on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
باشه -
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi هروقت پیداش کردی میگم
-
M Tg بیاااا
-
amirh_hmyf خیلی
زیردوهزارم
مهم ترازهمه خوشحالیه پدرومادرمه -
فقط من موندم با شیمی چه کنم تا درصدمو بالا ببرم
نمیشه ام ک از اول بشینم فیلم ببینم -
@masoumeh-shokrollahi میشه بگید با کدوم دبیر پیش رفتید؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to JAVANEH.F on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi هروقت پیداش کردی میگم
۲۰۰۰ بودی
-
Zeinab Sirireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فقط من موندم با شیمی چه کنم تا درصدمو بالا ببرم
نمیشه ام ک از اول بشینم فیلم ببینمکتاب جامع مهروماه
-
M Tg بله بله.... شما چی؟؟راضی بودی؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi چشم مرسی بخدا از لطفت...
ولی در این راه قطعا یک سری فکر های نا امید کننده است ،باور کن یک مشت شر و ور بی اساس هست و اصلا واقعیت ندارهو اینکه اگر بتونی هر روز یک صفحه قرآن با صدای قشنگگوش کنی قول میدم تا یک هفته ذهنت آماده آماده هست .
موفق باشید
12653/1000113