هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@saghi-mortazavi میگمااا من هر موقع Na ینی سدیم رو میبینم چون عدد اتمیش 11 هستش یاد هشدار برای کبری 11 میوفتم شمام همینطورین یا فقط من خلم؟
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
نه خدایی فقط شمایی
اصلا حتی یه بارم به این مورد فک نکردم -
فعلا همگی
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi من ک رد دادم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ایران اصلا نیازي به حالت پرواز نیست، کافیه فیلترشکنت رو قطع کني، ارتباطتت با کل دنيا قطع میشه
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
یه چی اونور تر -
@saghi-mortazavi فراتر از آن
Crazy & beyond
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to zahra movahedizadeh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
zahra movahedizadeh من موقع درس خوندن رو حالت پرواز میذارم سایلنت هم میکنم مزاحم نشوید هم میذارم تلفن خونه هم میکشم و اقداماتی ازین قبیل...
-
z Gheibireplied to zeinab dehghani on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani سلام زینب جان مبارک باشه
-
Infinitie. A موافقم خیلی فرق داره
چه خبر؟؟؟
گفتی میگی بهم -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
چرا؟
من موقع درس خوندن تمام حواسم پیشه گوشیمه -
amirh_hmyf سخته
ولی شدنیه
میبینمت -
میدونن رو مدل گوشی حساسم
هییی میگنن -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط zahra movahedizadeh انجام شده
چند سالت بود فهمیدی میگ میگ نمیگه
میگ میگ میگه بیب بیبخدایی من الان فهمیدم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت زنگ دار قابلیت اینو داره همه رو بیدار کنه جز کسی که تنظیمش کرده
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری با ۱۷ سال سن دشمن و بدخواه دارین؟
من فکر میکردم تنها دشمن ما امریکاست=)
-
z Gheibireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ida-shateri آها امسال کنکور دادی؟ موفق باشی فک کردم دوازدهمی یه صحنه... منم رتبم بد نشد اما میمونم... رتبمو میبینم اشک تو چشام جمع میشه برای چندمین بار سایت رو باز کردم زدم زیر گریه
مث برزخ هستش
فاصله 3 اینچی از هدفات متوقف بشی
و وقتی روز شد و همه جا روشن شد بفهمی دم دستت بود
اگ یه قدم بر میداشتی میرسیدی...این تجربه رو من هم داشتم 🥺
تو بقیه زندگی ازش استفاده کنید ، اگه تبدیل بشه به تجربه مفید واقعا می ارزه -
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
12832/1000113