هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میشه بیاید بگید راضی بودیم خوشحال شیم
اومدم اینجا همینو بهت بگم که واقعا کارت عالی بود🤏🤏🤏مهم این هست که الان راضی باشی ،اگر بد کار کردی ، دفعه بعد جبران کن و نا امید نشو ، باور کن میشه ، به دلایلی و به قطع یگین میگم میشه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to zahra movahedizadeh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh ن حواست به درس باشه...
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zahra movahedizadeh ن حواست به درس باشه...
راه ابریشمی هستید انگار
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to z Gheibi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
z Gheibi سلام چشم، شمام یه سال پشت کنکور موندین؟ ️️ موفق شدین؟ 🥺 اگ موندین راضی هستین ازینکه موندین؟ 🥺️
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to JAVANEH.F on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi این کار از عدالت خدا خارجههه
عدالت خوبیه خو
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
وعوو مرسییی ممنونم چشم
چشم شماعم موفق باشیدچشمتون پرفروغ
-
نمیدونم اینجا کمکشون کنم یا تاپیک بزنم
-
باز دوباره همه چی ریخت به هم
-
z Gheibi سلام، شمام یه سال پشت کنکور موندین؟ ️️ موفق شدین؟ 🥺 راضی هستین ازینکه موندین؟ 🥺️
سلام بله، بله، بله خیلی زیاد
اما شما ریاضی هستید فکر کنم قبول میشین
یه راهش اینه که رشته ای که دوست دارید رو از دست ندین و دانشگاه رو تقلیل بدین
بعد برا ادامه تحصیل تلاش کنید
یکی از اقوام ما اول رفت شهر دیگه اما بعدش برای ارشد تلاش کرد امیرکبیر قبول شد -
درصدای رتبه 1چقد خفنه
از درصد ریاضی معلومه چقد سخته -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi سلام چشم، شمام یه سال پشت کنکور موندین؟ ️️ موفق شدین؟ 🥺 اگ موندین راضی هستین ازینکه موندین؟ 🥺️
شک نکن
یکی از عزیزن ما رتبش در تجربی تقریبا ۱۳ هزار بود ، بار دوم آزمون داد رتبش ۳۰ یا ۳ بوددیگه رشته ریاضی ....
اینجا اینقدر سوال پرسیدن باور کن کمکی نمیکنه، به خدا میشه خوبه؟باور کنید از الان درس بخونید رتبتون شاید تک بشه ، شما فکر قبولی هستید؟؟؟
-
مهشید حسن زاده 0replied to z Gheibi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 واقعا یادت میمونه ؟
انشاالله بعد چرا حذف خاصی نزدم که ؟ سال اول تون بود؟همیشه یادم میمونه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi وعوو چشم 🥺
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi وعوو چشم 🥺
درکتون میکنم
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده
-
اگه اینجا انلاینی بدون اتک خوردم
شدیدم بودبیلی هم داشت میخوند اون لحظه
-
این پست پاک شده!
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام
اگه نشد بدونید قراره سال خوبی به نام پشت کنکور را تجربه کنید ، واقعا رشد توشه ؛ سخته اما قوی میشین
اشتباهات تون رو بنویسید که دیگه تکرار نشه
بعد اگر هدف تون تو این راهه شروع کنید -
M Tgreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to mohammadhassan on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من طرفو آنفالو کردم فقط بخاطر اینکه نخواستم فالوش کنم
اون بلاک کرد
یجوری بلاک کرد کل رابطمون رو در یک لحظه انکار کرد
همون بهتر که تموم شد خرمشهر رهایی یافت
12873/1000113