هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to zahra movahedizadeh on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra movahedizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi
منم چند روز پیش رفتم کتابامو از قلم چی گرفتم....
ولی هنوز فرصت سیمی کردنشون رو پیدا نکردم...رشته انسانی هستی خوب بخون ،قول میدم اگر خوب بخونی رتبم تک میشه
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi
آره دیگه.
منم کنکوری شدمکتاب درسی نو خریدم سیمی هم کردم انرژی گرفتم خلاصه
مگه کتابا رو دادن؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Matilda2 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariana-ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Abolfazl Mousavi
آره دیگه.
منم کنکوری شدمکتاب درسی نو خریدم سیمی هم کردم انرژی گرفتم خلاصه
مگه کتابا رو دادن؟؟؟
خیر
-
کاش ایرپادا یه دکمه ریز یا یه اپ مخصوص داشتن
وقتی یکیشو گم کنی یهو
با زدن بوق یا یه صدا بتونی پیدا کنی
فکر نکنم زیادم پیچیده بوده باشه -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
منم چند روز پیش رفتم کتابامو از قلم چی گرفتم....
ولی هنوز فرصت سیمی کردنشون رو پیدا نکردم...رشته انسانی هستی خوب بخون ،قول میدم اگر خوب بخونی رتبم تک میشه
رتبم چیه؟؟شر ور نوشتم رتبت
-
https://forum.alaatv.com/post/2130797
@نگین-محمدیان
ابوالفضل ریسی
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
Infinitie. A
@Masoum-Shokrollahi
Erfan...11
مهشید حسن زاده 0@ همه اونایی که در همین حال هستن اما من اطلاع ندارم
@Mohamma-_Java-_M-_ja -
Erfan...11 تجربی دوازدهمreplied to z Gheibi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط Erfan...11 انجام شده
z Gheibi سلام...ببخشید شما پزشکی میخونید؟
-
این پست پاک شده!
-
Erfan...11 سلام،بله
-
z Gheibi ببخشید میشه در مورد حجم درسی که روزانه میخونید و اینکه ممکنه همزمان با تحصیل درآمد هم داشت یا نه یه اطلاعی بهم بدین؟
و اینکه دوران کنکورتون روزانه چند ساعت درس خوندید و چقدر از فیلم آموزشی استفاده کردید و هر نکته دیگه ای که لازم بدونید
ببخشید دیگه باعث زحمت شدیم -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi
خانم غیبی شما در هم عین واقع گرایی بمب انرژی مثبتید هم مثل یه خواهر بزرگتر دلسوز
ممنونم ازتونمن از این به بعد بازم واسه مشاوره تو انجمن مزاحمتون میشم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
بیش از حد رشتمو دوس دارم
ولی تا سه رقمی رو خودم حساب کردم چون به احتمال ۹۰ درصد ایران نمیمونم.. -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to zahra movahedizadeh on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
بیش از حد رشتمو دوس دارم
ولی تا سه رقمی رو خودم حساب کردم چون به احتمال ۹۰ درصد ایران نمیمونم..شد ،شد نشد میرم آلماننننن
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to zahra movahedizadeh on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
بیش از حد رشتمو دوس دارم
ولی تا سه رقمی رو خودم حساب کردم چون به احتمال ۹۰ درصد ایران نمیمونم..میمونم و میشم دلیل ظهور امامم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
آلمان خیلی خوبه
ولی من دانشگاه سوربن فرانسه رو دوس دارم -
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to zahra movahedizadeh on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi
آلمان خیلی خوبه
ولی من دانشگاه سوربن فرانسه رو دوس دارمخخخ شوخی کردم
-
zahra movahedizadeh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط zahra movahedizadeh انجام شده
Abolfazl Mousavi
دیشب داشتم عکسای دانشگاه سوربن رو می دیدم
دلم خواس زودتر بهش برسم
خیلیییی دانشگاه خوشگلیه
13851/1000113