هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabirreplied to gomnam gharib on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib
و وی محو میشود:|| -
@zahra-hamrang شنیدی شب راحت میخوابی؟
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
دقیقا
واقعا یه مدت داشتم به پسر بودن بعضیا شک میکردم -
@yasin-sheibak تو گنگت بالاس
-
ramses kabir داداش اینا چرا فکر میکنن پسرا شل هستن؟
-
Ali Fathi 0 دادا اینجا خونمونه گهگاهی هم که نیستیم تو اتاق داریم درس میخونیم وقتی میایم تو هال ک سلام نمیکنیم هربار ولی بخاطر احترام به شما :سلام
-
Ali Fathi 0 و تمامممم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first
سلام برادر مبین
من همزمان اهنگ گوش میدم جزوه مینویسم درس میخونم به صحبتای خواهرمم گوش میدم -
@first سلام به روی ماهت
الان اومدی تو هال؟ -
gomnam gharib احسنت
-
@first سلام گل بفرما تو اشپژ خونه یچی بزن شاد شی
-
-Dr_Ugger-replied to ramses kabir on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
ramses kabir دمت گرم
پ.ن : موقاری خونم افتاده -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to Ali Fathi 0 on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Fathi 0
ببین برادرمن یه دختر یه تنه ۱۰۰ تا مرد رو حریفه -
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اینا که چیزی نیست من با یک دستم الان تخمه میشکنم با یک دست چت میکنم کلش بازی میکنم اهنگ هم گوش میدم نگا ما میتونیم هرکاری کنیم
-
@yasin-sheibak شما فرق دارید شما یه ابر مردید
-
gomnam gharib احسنت به شماها
-
@yasin-sheibak عجب
-
@first فدا تازه جذاب اینکه خواهران به دلیل روحیه چند بعدی در رانندگی خیلی حرفه ایی هستن مارو به کشتن خیلیه
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to 0yasin.sh0 on ۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak نه دیگه خدایی بی جنبه نیستم
نمیدونم الان چرا مرت کردم(یه کلمه ترکی مثل لج کردن) -
173803/1000113