هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
این چشه رو یک درصد گیر کرده!نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak تکس منیجر بیار بالا بببین CPU داره روش کار میکنه یا نه اگر کار نمیکنه نرم افزاره مشکل داره یا دوباره اجراش کن
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
Cuz it's Fun -
@yasin-sheibak نه دیگه یکی داره پشتش باشه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی اون ک اره ولی زور همه به اون اخری میرسه
-
gomnam gharib برعکس چیزی که شماها مارو درک نمیکنید
@yasin-sheibak
من خواهرمو زیادی درک میکنم
ولی خودم زیاد درک نشدم اصولا
من هنوز که هنوزه دلم یه صبحانه میخواد که مامان واسم درست کرده باشه صیح بلندشم باهم صبحانه بخوریم
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@yasin-sheibak تکس منیجر بیار بالا بببین CPU داره روش کار میکنه یا نه اگر کار نمیکنه نرم افزاره مشکل داره یا دوباره اجراش کن
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه نه درست شد اومده رو 40درصد کالاف دارم نصب میکنم به یاد قدیم
-
@آرمان-میرانی اون ک اره ولی زور همه به اون اخری میرسه
@yasin-sheibak
فاطمه منو میزنه
موهامو چنگ میگیره
نیشگون میگیره
منم هیچی نمیگم بهش ولی -
@آرمان-میرانی اون ک اره ولی زور همه به اون اخری میرسه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده@yasin-sheibak برو خدات و شکر کن از خودت بز رگ تر داری باز اگه خواهر هم که داری بزرگ تر که دیگه غم نداشته باش
-
gomnam gharib من اخری اخریه هستم از جفتشون خوردم داداشم چهار سالش بوده قصد جان منو داشته تا مرگ منو برده بعد خانواده نجاتم داده
ابجیم هم که یک بار دستمو بد کشید در رفت دستم
ولی الان چیزی بشه داداشم همچین پشتم در میاد یک بار جلو باشگاه بودیم بعد یکی از این بچه بزرگ داشت اذیت میکرد منو بعد داداشم یهو از تو پارک جلو باشگاه در اومد طرف برگاش ریخت به غلط کردن افتاد
ابجی هم که قربونش برم همیشه هوامو داره مرحم درده واقعا خواهرنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ای خوش به حالت خواهر بزرگ تر داری برات مث مادر دومی میمونه نه ؟>
-
@yasin-sheibak
فاطمه منو میزنه
موهامو چنگ میگیره
نیشگون میگیره
منم هیچی نمیگم بهش ولینوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib نه توروخدا بیا چیزی هم بگو بچه رو
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و کنکوری هم هس
-
gomnam gharib نه توروخدا بیا چیزی هم بگو بچه رو
@yasin-sheibak
من خیلی مهربونم چی بگم بهش؟
میدونی یه بار چیکارکرد؟
نزدیک بود بمیرم ضربه مغزی بشم -
مجتبی ازاد نه نه درست شد اومده رو 40درصد کالاف دارم نصب میکنم به یاد قدیم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak هیک برار و لکن بریم کنکور بخونیم من چ گیم هایی رو ک ول نکردم اکانت اپکس لجندز یک پونصدی رو دیلیت زدم برای کنکور
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس میکنم هنوزم
یه حسی میونمون هست
بارون که میزنه بگو توهم میوفتی یادم -
اعتراض به بالا رفتن قیمت هیزمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir انشاالله نمیکشه به اون سال و ظهور رو زود تر میبینیم
-
من دوست داشتم یکی بزرکتراز خودم باشه
خیلی خوبه که هم داداش بزرگتراز خودت داری هم خواهر -
@yasin-sheibak ای خوش به حالت خواهر بزرگ تر داری برات مث مادر دومی میمونه نه ؟>
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اوهوم کلا خیلی دوسش دارم اما من بابام رو از همه کس از همه کس بیشتر دوست دارم یعنی کسی چیزی بگی بقدری فشار عصبی رو تحمل میکنم
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
I can company you
سخنان عمیق و نابی از چرت گفتن در میاد ب نظرم