هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اما خیلی از این بزرگ های بازار کریپتو میگن تا 100 هزار هم میده بیتکوین
-
دلم برای کلاسهای آریان حیدری تنگ شده بود ، اون جو و فضا و ایناش ، خواستم برم ثبت نام کنم ، کلاس آنلاین VIP شده بود 10 میلیون و اندکی:/
حقیقتا خودم ریختم چه برسه به اعضا و جوارح:/ -
تخت شکست
واااییییی -
@yasin-sheibak داداش من رشته انسانی هست هیچی سر در نمیاره ولی میخواد سال بعد بعد کنکور ( دو قولو هستیم ) ماینر بگیره بره از برق زمین های کشاورزیمون استفاده کنه تا چند ماه دیگه پنل خورشیدی هامونم میرسه خدا خدای اونه خخخ
-
gomnam gharib چیکار میکنید مگه؟
-
@yasin-sheibak ن بازار داغ کنیه . نسل جدیدی رمزنگاری داره میاد . باجریان همراه شو
-
مجتبی ازاد یکدونه ماینر خوب نیست مگر اینکه ارزی رو استخراج بزنه که هش ریت کمتری داشته باشه
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
واییی دوقلو
دوقلو خیلی خوبههه -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
gomnam gharib نننننننننن اینجا دعوای عادیمون با چاقو هست . یا زنجیر ساچمیه ایی . اصن ب درد نمیخوره برادر هم سن
-
ولی دوقلو خیلی خوبه به خصوص اونایی که خیییلی شبیه همن همش اشتباه میگیرنشون
-
-
@yasin-sheibak ن 220 میل سرمایه میریزه
-
gomnam gharib ولی ما اصن شبیه نیستیم در هیچ چیزی اشتراک نداریم صفر صفر ببینی میگی از دوتا نژاد مختلفن اینا خخ
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
نکشین همو چاقو خطرناکه بچه بازی نیست که
بعدشما باهم نمیسازین دیگه... -
gomnam gharib هدف حذف رقیبه بعد میگی خطرناکه ؟
-
دوتا دوستام خیییلی شبیه هم بودن دوقلو بودن درحدی که به جای هم امتحان میدادن
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
خولین شما خووول -
gomnam gharib یک زمانی از سیستم پول در میاوردم یک حساب پیپال زدم شمشیر سامورایی سفارش دادم از امازون بیاره خخ وسط راه مصادره شد خخخ
-
تا الان چیزی نشده مسدوم ندادین؟
183902/1000113