هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mohammad Afshar
اونم دوست داره؟:(@f-seif-0 هم دوستم داره هم عاشقمه میخواد بی تفاوت جلوه بده ولی نمیتونه
-
مجتبی ازاد
چرا؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh خب من معمولا بدون سانسور و زیر نویس میبینم . خودت حالا مشکلی نداره برات ولی منی ک پسرم از سمت خانواده بد شمرده میشه ضد دین و این حرفا . امید وارم درک کرده باشی
-
مجتبی ازاد yasin13257 شاد
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@f-seif-0 هم دوستم داره هم عاشقمه میخواد بی تفاوت جلوه بده ولی نمیتونه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خب بهش پیام بده:((((
-
Mohammad Afshar
اونم دوست داره؟:(@f-seif-0 اگر شک داشتم حتی به دوست داشتنش اینقدر صبرو زجرو تحمل نمیکردم
-
Hhh Hh فکر کنم به اندازه یک 24 قسمت دیگه اومده هوووم بهتر بزارم انبار بشه خخ . راستی مانهوا شروع پس از پایان رو ببین قشنگه خیلی .
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
ممنون
به خواهرم میگم اگه تونست ببینه برای منم توضیح میده
فعلا توکیوریونجر رو دنبال میکنه -
@f-seif-0 اگر شک داشتم حتی به دوست داشتنش اینقدر صبرو زجرو تحمل نمیکردم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar پس اون رو هم رنج نده دیگه مارم یه شرینی مهمون کن :((
-
@f-seif-0 هیچ کاملا قطع نه پیام نه زنگ نه هیچی دیگه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar مجازی؟
-
Mohammad Afshar خب بهش پیام بده:((((
@f-seif-0 این تصمیمه که جفتمون گرفتیم نمیشه پیام داد باید صبر کرد اگر دلهامون بهم نزدیک شد چند سال دیگه بهم بر میگردیم
-
Mohammad Afshar پس اون رو هم رنج نده دیگه مارم یه شرینی مهمون کن :((
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0
-
@f-seif-0 این تصمیمه که جفتمون گرفتیم نمیشه پیام داد باید صبر کرد اگر دلهامون بهم نزدیک شد چند سال دیگه بهم بر میگردیم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar حداقل بهش یجوری نشون بده که هنوز دوسش داری
-
Mohammad Afshar پس اون رو هم رنج نده دیگه مارم یه شرینی مهمون کن :((
@f-seif-0 به امید خدا دعوتتون میکنم عروسی
-
@f-seif-0 به امید خدا دعوتتون میکنم عروسی
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar ان شالله
-
Mohammad Afshar حداقل بهش یجوری نشون بده که هنوز دوسش داری
@f-seif-0 به قول خودش نیاز نیست گفته بشه باید حس بشه
-
فعلا بچه ها یا علی
-
مجتبی ازاد
ممنون
به خواهرم میگم اگه تونست ببینه برای منم توضیح میده
فعلا توکیوریونجر رو دنبال میکنهنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh اوه خواهرت چ تنوع ژانری داره تاجایی ک دیدم دخترا توکیورونجر دنبال نمیکردن پسرونه میدونستن . اینم انداختم بعد کنکور ببینم
-
@f-seif-0 به قول خودش نیاز نیست گفته بشه باید حس بشه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شدهMohammad Afshar
الان اون خودشم مطمئنن نیاز داره به یه نشونه ای که بفهمه دوسش داری هنوز -
فعلا بچه ها یا علی
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar دررفتیا-_-
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد منم برمممم:((((
-
Mohammad Afshar
الان اون خودشم مطمئنن نیاز داره به یه نشونه ای که بفهمه دوسش داری هنوزنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 خخخ نامرد یک ساعت همدردی کردی ک به مراد دلت یعنی اسمش برسی خخ