هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari ممنون
-
وای الان تازه ساعت هشته...چرا من همش فک میکنم نصفه شبه
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Parsa Amini on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
اینم یه سری چیزاش اشتباهه مثلا میگه بسیار ارام اند ولی اصلاااااا اروم نیستم خییلی پرانرژی ام خییلی و خیلی سرحال و سرزنده
شکیبا و انعطاف پذیر نیستم
با افراد کمی در ارتباط نیستم بلکه با افراد زیادی در ارتباطم
به جزئیات خییییلی توجه میکنم
عاشق نظم هستم
قاطعیت زیادی در کارهام دارم
ولی تیپ infp اینا رو نداره -
مجتبی ازاد بیخیال همگی بچه ایم
اون دوتا بیشتر -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to ari_14 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fargol-Sh
فاطمه دکتر رفتی نتیجش بم بگو
نیسم ولی منشنتو میبینم))سلام
زهرا نرفتم
امروز بهتر بودم خداروشکر -
Asal M 2 اره منم . کتاب عربی کنارمه هی چشمک میزنه میگه مجتبی مجتبی مجتبی بیا منو بخون دیگه لامصب کپک زدم از بس باز گذاشتی منو رفتی
-
اینم صعود یه رنکم ببریم بالا و بریم سید 2
-
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to مجتبی ازاد on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد منمم دینی جلوومه اصلا حال ندارم
-
M Tg اوه نه منظروم من این نیست :| چرا بد برداشت میکنی همش :| ادم میترسه باهات صحبت کنه یکم اون ذهن رو خالی کن . :| منظورم اینه برای فوتبال پاشو شادی کن تو حیاطی جایی یک موزیکی چیزی تو خونه .
-
نمیخوام بگم خیلی خاصم ولی نمیدونم چرا هرتیپ شخصیتی ای که میبینم با نصفش سازگار نیستم یعنی اصلا بهم نمیخوره با نصفش ولی خیییلی سازگارم و بهم میخوره
واسه همین کلا تست های شخصیتی رو قبول ندارم -
مجتبی ازاد خب بد صحبت میکنی بد برداشت میکنم
-
M Tg پدر مادرای ماها سن ما رو داشتن یک خانواده ره میبردن :| کار الانمون شده فقط فکر خیال موقعیت اونا هی
-
بچه ها روز مادر چیکار کردین؟
-
مجتبی ازاد بزرگ میشیم
برای بزرگ شدن عجله ای ندارم -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to gomnam gharib 0 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 خانواده رو بردم کافه مهمون من
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Asal M 2 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 2
که اینطور روز؟ -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to gomnam gharib 0 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 عصر
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Asal M 2 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 2
خیلی هم عالی -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to gomnam gharib 0 on ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
211041/1000113