هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به جایی رسیدم که دارم بچه هایی که سوالهای درسی رو جواب میدادن پیدا میکنم و دنبالشون کنم که هروقت سوال درسی داشتم ازشون بپرسم
-
دوره ها صفرتاصد بعضیاشون برای چاپ قدیم کتابها هستن ممنون میشیم که با همون اساتید خیلی خوبتون مثل استاد و موقاری و یاری و گودرزی از کتابهای تازه چاپ شده ضبط کنید
@M-an -
فقط بگم اینایی که دارم دنبالشون میکنم خدا به دادشون برسه
-
Reyhaneh Moradi
@F-Seif-0
@Zahra-zahraii
Asal M 2
Mehrsa 14
@yasin-sheibak
@hassan-kh
Anzw 18
@Zahra-hamrang
@Felli
pouya hosein pour
@سمیه-صادقلو
Romina 2006
Sara_R
sina bigdeli
Mohammad Gh 1
Hhh Hhو همه واقعا دیگه یادم نمیاد حضور ذهن نداشتم
@دانش-آموزان-آلاءدوستان اگر بخوایم یه چالش بزنیم که توش از گوشی حدااااکثر توی یه روز ۳ ساعت استفاده کنیم و بعد ۲۱ روز بکنیمش حداکثر ۲ ساعت و بیاریمش پایین شما میاین؟
به این صورت که مثلا تایمر گوشیتونو میزارید رو سه ساعت یا ساعت دلخواهتون و هربار که برای کار غیردرسی رفتین سراغش اونو فعال میکنید
و یه تاپیک دیگه با عنوان حدااقل ۶ساعت این چالش هم برای اینه که شما توی یه روز اگر سنگ از اسمون بارید باید ۶ ساعت درستون رو بخونید و البته به گفته اقای صفری شما باید تو ساعات اول روز اون حدااقل ساعت مطالعه رو بخونید که بقیشو برید وااسه افزایش ساعت مطالعه بعد همینجوری ساعتشو میاریم بالا
اونایی که منشن کردم به این دلیل نیست که یادم رفته اونارو حضور ذهن نداشتم الان و البته دانش اموزان آلا
خواهشا نظرتونو بگید
خانم ناظم من تاپیک همفکری چالش هارو پیدا نکردمGharibe Gomnam هستم
-
Gharibe Gomnam هستم
Asal M 2
کجا هستی -
دیگه وضعیت پاسخگویی به سوالات تو انجمن به جایی رسیده که طرف خودش سوال میپرسه خودشم جواب خودشو میزاره