هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadireplied to sina bigdeli on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
گفتم وقتشه ببینم چن چندمو
زدم درجمو دیدم کچلمو
.
با آرزوی موفقیت واست...امیدوارم لحظات خوبی رو سپری کنی پسر -
arthur morganreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 من محمد مهدی هستم
-
ZDM اره منم خیلی زیاد در اینده شاید بشم کوسه🥲🥲
-
arthur morganreplied to maryam111 on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 جدی
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan نهههههههه
فک کردم دخترین -
arthur morganreplied to fateme.shafeie on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh همون قضیه ارتور مژگان؟
-
arthur morganreplied to fateme.shafeie on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh حالا چرا تعجب کردید؟
-
خانوم لوبیانوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
=I
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
کار درست رو هم بکنم کلا هیچ کاریم نکنم بازم حرف و حدیث رو می شنومم://
حرفی هم که نمیشه زد...
یهویی وسط درس خوندن اعصاب آدمو می ریزن بهم
️️ -
arthur morgan
من هنوزم اسمتو مژگان میخونم -
arthur morganreplied to Succinate on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan ببخشید که دخالت میکنم ولی به حرف بقیه اهمیت ندید اصلا اصلا مردم هزارتا حرف میزنند فرداش هم یادشون میره به نظرم توجه نکنید اگر حرف درستی زدند حتما حتما توجه گنید ولی اگر عبث بود یک میلیونم ثانیه هم ذهنتون را درگیر نکنید چون ارزش نداره
-
@سمیه-صادقلو بابا ارتور را نمی بینید؟🥲🥲🥲🥲🥲
-
چرا منشنا برام نمیاد=/
-
arthur morgan
آرتور نمیدونم ینی چی ولی مژگان میفهمم ک -
arthur morgan
حالا ینی چی هم آرتور هم مورگان -
@سمیه-صادقلو بابا ارتور اسم پسر خارجی تازه اونم مرگان هست ولی خودمونی خیلی حال میده طرف فکر میکنه دختری بعد که می فهمه پسری میره تو کما 🥲🥲🥲🥲البته قبلش خودم سکته را زدم ارتور مژگان🥲🥲🥲
-
arthur morgan
کرم داری پ️ -
خانوم لوبیاreplied to arthur morgan on ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@سمیه-صادقلو اسم یکی شخصیت بازی red Dead redemption 2بود که اخرش مرد اس مادرش بمیره براش خیلی بازی قشنگی بود خیلی 🥲🥲🥲
-
263128/1000113