هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
mr.vinyzo خواهش می کنم
یکی هم اینکه وقتی داره میزنه کاغذا میرن جلوتر دقیقا به اونجایی مچسبن(منظور اینه که خیلی تماس دارن باهاش)که کاغذا داخل کشیده میشن همینم باعث میشه چندتا رو باهم بگیره
حین زدن تند تند مرتب کن و بکش کاغذا رو عقب تر -
بسته هامون با پاکتهای خیلی شیک که با انواع و اقسام شکلات و بادکنک و پول پر شدن 🥺️️...
-
_____
قبول باشه -
ما ام هم بسته های غدیریمون آماده شده هم اطعام فردا =)))
-
عیدمون مبارک...
امیر المومنین شدن مولامون مبارک.... =)))) ️️ -
ای که از کـوچه ی پاییزی ما با خبری
ما کجا گــل بفروشیم که از ما بخری؟
:__))
.وقتی زیر رقص نور چراغ راهنمایی،
کودکی با یک بغل گل،
یکی از آن گل ها که از بقیه خندان تر است را
به سمتم گرفته است
و منتظر تصمیم من برای خواستن یا نخواستنش است،
و من در آن حال، نه کودک را، که خود را می بینم
که دستهگلِ در بغلم را مدتیست به آب داده ام.
و خار های گل ها "تنها" در دستم مانده. به همراهی چند تکه آه...
.
پسربچه هم به سراغ نفر بعدی می رود...
.
ر.ح... -
-
mr.vinyzo کتابخونه حرم پرینت میگیره ۹۵۰، یه جام هست تو میدون شهدا ۸۸۰. بنظرم خیلی بصرفهس. مجد مگه فقط کاموا و دکمه و این چیزا نداره؟
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببین تعداد کاغذایی که میذاری رو کمتر کن مثلا اگه 50 تا برگه نیازه، 10 تا 10 تا بذار پرینت بگیره(10 تا که داشت تموم میشد 10 تای بعدی رو اضافه کن ولی حواست باشه با فاصله از اونجایی که کاغذ می کشه تو بذاری اول که جدیدا رو همراه با قبلیا نکشه)
اها امتحانش میکنم..
اگه مخصوصا موقع پشت و رو کردن این اتفاق می افته هر دو تا کاغذ رو یه بار از هم جدا کن یه تکونی بهشون بده بعد روی هم بذار! اینجوری اون نیروی کشش بینشون کمتر میشه پرینتر باهم نمی کشه:)
موقع پشت رو کردن همیشه میوفته که من کنار کاغذارو که انگشتمو میزارم بار الکتریکیشونو میگیره و نمیکشه البته با کاغذای قبلی نه این بسته ی جدیده..
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شل و لق یا حتا کج یا جا به جا شدن
اعااااا اینو حتما برسی میکنم ...شاید اینطور باشه ..
مرسی از راهنماییت
-
CpR
خیلی هم عالی
انشالله مزد زحمات رو میبینی
امتحان ها صرفا تئوری هست تا میشه باید مهارت یاد گرفت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo خواهش میکنم
اگه تهران بودی میتونستم بگم کجا پیدا کنی
ولی خب متاسفانه تهران نیستی -
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه میتونی پیدا کنی،کاغذ ۸۰ گرمی دابل A بخر
حتما امتحانش میکنم
میدونی همیشه موقع تک رو زدن چندتایی نمیکشید حتی با کپی مکس (بیشتر موقع پشت و رو میکشید که من کاغذارو یه دور باز میکردم و موقع پرینت هم میگرفتمشون ولی این سری که بسته جدیدو گذاشتم (80 گرمی کپی مکس سپاهان)
موقع تک رو زدنم دیدم یبار 4 تا کشید یدفعه ...میگردم این دابل ا رو که گفتی پیدا میکنم حتما ..ممنون از راهنماییت.. -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to Anzw 18 on ۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
Anzw 18
از چه لحاظ؟ -
هعییی الکی نیس که دست بکشم از ارزوم
-
SUT-ee
پست 26261 از 1000113