هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First یکم اوضاع قاراش میشه بعد گوش میدم
-
-Dr_Ugger-replied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli گفته بودم سید هم هستم ؟
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری نه باو اختیار داری خواستم مطمئا شم که دیدی.
-
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First ممنونم ازت
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری عزیزی
-
sina bigdelireplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First خو ی دعا کن من ب مراد دلم برسم
دعات بگیره -
AmirBarsamreplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First عزیزی نیستم جعفری هستم
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli دعا کن من بهش نگم لاله
-
-Dr_Ugger-replied to maryam111 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 من نبودم ولی پارسال شرکت میکردم خوب بود
-
مقصرش خودتیا
-
-Dr_Ugger-replied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli کردم
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری خدایا خودت فقط خودت شفا شو بده
از دست بنده هات چیزی بر نیومد -
گل منو اهلی کردنو برمیگردن به من میخندن هی
میبینی چه بد بیرحمن حیف نبودم از ته میکندنت
دل منو زخمی کردن که حرف قلبم یه ترجیح بند داده
چرا قلب من هر شب تا چشمه بره و تشنه برگرده؟ -
شتتت چرا امشب باید استوریشو ببینم دقیقا ماهگردددد
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-Dr_Ugger-replied to AmirBarsam on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری بله درسته جعفری عزیز
-
sina bigdelireplied to -Dr_Ugger- on ۱۷ اسفند ۱۴۰۰، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First
-
272501/1000113