هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شاید نباید میموندم
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
یک درس بزرگ در زندگی این هست که با افکار ادم ها بازی کردن و کوچک شمردن و تحقیر کردنشون خیلی باعث میشه که طرف در جمع خورد و ضربه ببینه درحالی که طرف اون تعریفی را ارائه داده که بهش دست پیدا کرده و تجربش کرده و اون چیزی را گفته که واقعا زخمش را بر تنش کشیده پس با حقیر کردن و شعاری شمردن اون افکار و باورها فقط اون طرف ناراحت میشه و احساس بدی پیدا میکنه و لجاجت زیادی هم پیدا میکنه خیلی بهتر و زیباتر میشه اشتباهات و افکار غلط را به افراد نشان داد و اصلاحش کرد برای همین هیچوقت نباید که طرف را وارد بازی کرد اونا تحقیر کرد و بعد که سوال ساده ای پرسید از بازی خارج بشیم و بگیم بیخیالش
#تودلی#
-
یک درس بزرگ در زندگی این هست که با افکار ادم ها بازی کردن و کوچک شمردن و تحقیر کردنشون خیلی باعث میشه که طرف در جمع خورد و ضربه ببینه درحالی که طرف اون تعریفی را ارائه داده که بهش دست پیدا کرده و تجربش کرده و اون چیزی را گفته که واقعا زخمش را بر تنش کشیده پس با حقیر کردن و شعاری شمردن اون افکار و باورها فقط اون طرف ناراحت میشه و احساس بدی پیدا میکنه و لجاجت زیادی هم پیدا میکنه خیلی بهتر و زیباتر میشه اشتباهات و افکار غلط را به افراد نشان داد و اصلاحش کرد برای همین هیچوقت نباید که طرف را وارد بازی کرد اونا تحقیر کرد و بعد که سوال ساده ای پرسید از بازی خارج بشیم و بگیم بیخیالش
#تودلی#
arthur morgan براتون متاسفم
و برای خودم که فکر کردم با بحث باهاتون میشه فکر رو رشد داد
و اینکه بجای جذاب بودن به چالش کشیدنتون فک میکنید کوچیکتون کردم
از خودم و شما معذرت میخوام -
arthur morgan براتون متاسفم
و برای خودم که فکر کردم با بحث باهاتون میشه فکر رو رشد داد
و اینکه بجای جذاب بودن به چالش کشیدنتون فک میکنید کوچیکتون کردم
از خودم و شما معذرت میخوامنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شدهHANIYE bh من اصلا منظورم شما نبودید و اسمی نبردم تازه شما اینقدر از من سوال پرسیدید و جوابتون دادم وقتی که سوالی پرسیدم گفتید که بیخیال این بحث برای من تموم شد و خیلی بهتر میشد که افکار و اشتباهاتم را بهم بگید نه اینکه بزنید توی صورتم منم از شما معذرت می خواهم
️
و نمیگم که براتون متاسفم چون واقعا ارزش افکارتون بالاست
-
HANIYE bh من اصلا منظورم شما نبودید و اسمی نبردم تازه شما اینقدر از من سوال پرسیدید و جوابتون دادم وقتی که سوالی پرسیدم گفتید که بیخیال این بحث برای من تموم شد و خیلی بهتر میشد که افکار و اشتباهاتم را بهم بگید نه اینکه بزنید توی صورتم منم از شما معذرت می خواهم
️
و نمیگم که براتون متاسفم چون واقعا ارزش افکارتون بالاست
arthur morgan وااااای
چقدر شما....
من گفتم بیخیال ینی زدم تو صورتتون؟
خیلی کارتون زشته حرفیو میزنید و به گردن نمیگیرین -
arthur morgan وااااای
چقدر شما....
من گفتم بیخیال ینی زدم تو صورتتون؟
خیلی کارتون زشته حرفیو میزنید و به گردن نمیگیریننوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHANIYE bh خب شما باید جواب منا میدادید همون طور که من جوابتون را دادم و اینکه اون چند نقطه اصلا کار درستی نیست و من هم قبول میکنم جهلم را و بعد اینکه شما افکار منا سطحی و شعاری در نظر گرفتید درحالی که خیلی بهتر میشد که بحث کرد
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وتازه اینکه من گفتم که تموم شد و اون چیزی هم که نوشتم تودلی بود همین
-
HANIYE bh خب شما باید جواب منا میدادید همون طور که من جوابتون را دادم و اینکه اون چند نقطه اصلا کار درستی نیست و من هم قبول میکنم جهلم را و بعد اینکه شما افکار منا سطحی و شعاری در نظر گرفتید درحالی که خیلی بهتر میشد که بحث کرد
arthur morgan اوکی من معذرت میخوام بابت اینکه گفتم سطحیه و اینا
-
arthur morgan اوکی من معذرت میخوام بابت اینکه گفتم سطحیه و اینا
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHANIYE bh منم ازتون معذرت میخواهم که باعث ناراحتی شما شدم خیلی ببخشید
️
فشار کنکور و استرس خیلی باعث میشه که افراد زودرنج بشن من از همگی عذر میخواهم حق با شماست افکار من سطحی و شعاری هستند واقعا عذر میخواهم قصد بدی نداشتم اصلا️
️
امیدوارم که موفق باشید -
فک کنم اگه بگم گوه خوردم تمومش میکنه :///
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli سلام سینا جان
چطوری؟
ظهرت بخیر چه خبرها؟ -
HANIYE bh منم ازتون معذرت میخواهم که باعث ناراحتی شما شدم خیلی ببخشید
️
فشار کنکور و استرس خیلی باعث میشه که افراد زودرنج بشن من از همگی عذر میخواهم حق با شماست افکار من سطحی و شعاری هستند واقعا عذر میخواهم قصد بدی نداشتم اصلا️
️
امیدوارم که موفق باشیدarthur morgan بزار یچیزی بگم
علاوه بر اینکه حرفاتون سطحی بود
رفتار الانتونم خعلییی بچگانست
خیلییی زیاد
و من هر لحظه بیشتر دارم پشیمون میشم از هم صحبتی باهاتون
متاسفم برای خودم -
دیگه با ادمای رک هم صحبت نشید
-
arthur morgan بزار یچیزی بگم
علاوه بر اینکه حرفاتون سطحی بود
رفتار الانتونم خعلییی بچگانست
خیلییی زیاد
و من هر لحظه بیشتر دارم پشیمون میشم از هم صحبتی باهاتون
متاسفم برای خودمنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHANIYE bh اره حق با شماست من خیلی معذرت میخواهم خیلی زیاد اشتباه از من بود خیلی خیلی زیاد ببخشید
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا یادم رفت می خوام چیکار کنم
-
sina bigdeli سلام سینا جان
چطوری؟
ظهرت بخیر چه خبرها؟نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan سلام
بد نیسم
ت چطوری ؟ -
arthur morgan سلام
بد نیسم
ت چطوری ؟نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli هیچی خوبم خداروشکر چه خبرها؟
ممنون که پرسیدی -
چرا واقعا :///
چراااااااااااااااااااااا
ام باشه
اوکیه -
sina bigdeli هیچی خوبم خداروشکر چه خبرها؟
ممنون که پرسیدینوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شدهarthur morgan سلامتی
چته ؟
زدی فاز مهد کودک