هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد بر فرض مثال وفاداری
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli حالا ملاک های ظاهری رو بگو
-
یه رفتن طولانی یا همیشگی
-
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
sina bigdeli اره درسته ولی ممکنه اون جواب برای خود طرف سطحی و ناقص نباشه ولی برای بقیه باشه به نظرم هرکس باید تعریف خودش را داشته باشه نمیشه یکی تعریف داد برای ابد
خب ببین برای چی ما نظرامونو برای هم میگیم
من ب شخصه خودم چندین بار پیش اومده نظر اشتباه یا ناکاملی داشماینجا برای رو کم کنی نییس اینجا شاید ی چیزایی یاد بگیرم کامل تر بشیم
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HANIYE bh از کنار بری ماشین نزنه
-
sina bigdeli حالا ملاک های ظاهری رو بگو
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد داداش این ملاک برای کی باشه بستگی داره؟
دوست ؟ رفیق ؟ عشق ؟ -
مجتبی ازاد خا
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب ببین برای چی ما نظرامونو برای هم میگیم
من ب شخصه خودم چندین بار پیش اومده نظر اشتباه یا ناکاملی داشماینجا برای رو کم کنی نییس اینجا شاید ی چیزایی یاد بگیرم کامل تر بشیم
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اره درسته باید نظرات اشتباه اصلاح بشه اره قبول دارم خیلی زیاد برای رو کم کنی نیسسسسس اصلا ولی باید از راه درست منتقل بشه
-
.
.
.
.
.
.
. -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد غلاف کن
-
مجتبی ازاد داداش این ملاک برای کی باشه بستگی داره؟
دوست ؟ رفیق ؟ عشق ؟نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli برای عشق رو بگو
-
.
.
.
.
.
. -
مجتبی ازاد غلاف کن
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ایم ساررریی
-
.
.
..
.
.. -
sina bigdeli برای عشق رو بگو
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اونی ک عاشقشی برات از همه خوب زیبا تره
-
مجتبی ازاد اونی ک عاشقشی برات از همه خوب زیبا تره
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli خب خب اینا رو میدونم برو سر اصل مطلب .
-
HANIYE bh یعنی چی؟
حرف اشتباهی زدم؟
arthur morgan کینه شتری
موفق باشی
امیدوارم دیگ منو نبینی -
sina bigdeli خب خب اینا رو میدونم برو سر اصل مطلب .
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اصل مطلب بود دیگه
-
مجتبی ازاد اصل مطلب بود دیگه
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli برو اصل اصل مطلب
-
.
.
.
...
.
.