هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Elham Hosenireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
سلام مهشید گلییییییی
شکر تو چطوری -
Infinitie. Areplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
خیلی ممنون
میرم میخرم عکس میفرستم
راستی شما عیدی ندادید!؟ -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی منم دیشب اینطوری یودم
خواهرم میگف یدونه بگو قوقولی قوقووووووواگزوز خفه میکردم
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Infinitie. A on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges Azadmanesh
باتشکر
نه خب ماهم اونطور نمیخوریم
ولی نیم وعده هم نمیخوریمنه منظورم این نیست که پرخور هستید
خوش خوراک هستیدمن خودمم کم غذاموزنی ندارم
فوتتون کنم میگفتید؟
با ولع خوردن خوب نیست کهبهتر که با ولع غذا نمیخورید
اطرافیان رو گفتم آقا مبین -
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Elham Hoseni on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Elham Hoseni من تو حسرت خوردنشم
-
زمانهایی که سوال پیش میاد واسم
خیلی چیز ها عجیب میشه
و من به همه چی شک میکنم
حتی به دو ضربدر دو
میشه چهار یعنی؟
مطمئنی:// -
مهشید حسن زاده 0replied to Elham Hoseni on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Elham Hoseni خدا رو شکر
دیروز یکی دنبالت بود دترم -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Narges Azadmanesh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh
چرا اینطوری شد! -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Mr. Wick on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick خیلی بده
صدام شبیه مردا شده
عادت ندارم بهش
خجالت میکشم صحبت کنم
میشه منشن قبلی رو جواب بدین؟
-
Elham Hosenireplied to Mr. Wick on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick
خدا نکنه
چرا حالا -
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی کدومشه؟ازکجا پیدادکنمش حالا️
-
Elham Hosenireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
کی بود دترم
آدم بود یا فرشته -
@ftm-montazeri آره و آسم
-
Infinitie. Areplied to Narges Azadmanesh on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh اها بله
(منی که فرق خوش خوراک و پر خوری رو نمیدونم)
آها اطرافیان -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick همش یه منشن قبل بود
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mr. Wick در دیالوگ های ماندگار :
ویدئوی پست ادیت خودتونه؟؟
میتونم ازش استفاده کنم؟ ( آیدی نداشت آخه ) -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من حکم ندادم ://
گفتم ثاوت یعنی چی ://
وات فلان چیز!!
همین!خلاصه هرچی منظورتون بوده جووری بنظرت می رسید که حکم کردین سر موضوع و دارین مغلطه میکنین!
همین.
اگه غیر این بوده که هیچی دیگه🥲 -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی آها فککردم سر داستان قبلی میگین یه ساعته رفتم دنبالش میگردم
314436/1000113