هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
منم پشیمونم
که دینی رو اصلا خوندم -
@ABR_DJ باشه.ای بابا اعصابا چرا اینقدر شخمی شده
اقا اصلا ما میکشیم ولی تو نمیکشی -
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex قابلی نداره هزینوش شب واریز کن
-
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex برو بچه من زبانم 16/75 بود ترمیم نکردم نمیخوامم بکنم تو دینی گرفتی 17 داری گریه میکنیی برو از جلو چشام خفع شو
-
Mahdi.RE فکر نکنم براش مهم باشه که شما دوتا دارید زندگیتون رو به فنا میدین
هعی نذار دهنمو اینجا باز کنم
میام پیوی یه چیزی بهت میگم -
خدایی ده تا هایپ میخوردم اینجوری انرژی نمیگرفتم
من برم دینامیک -
@ABR_DJ ما میکشیم و میگیم میکشیم
ولی تو میکشی و انکار میکنی
خیلی فرق داره
حالا جدی جدی اعصابش بهم ریخت؟؟ -
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex برو بچه شوخی دارم با او ضریبایی که دادن حساب کن تاببینیی کاری ندارم خودت حساب کن تا ببنیی
-
Mahdi.RE به من چه
تو و فرزام پاکت پاکت سیگار میکشید اینجا -
گور بابای دینی....
کاش 10 میشدم اصن
اصن کاش نمیخوندم -
Rahman Aa
جدی میگی اینو؟
چرا من تصورم از 40 درصد یچیز دیگه بود... -
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex برو بچه یعنی الاگیر تو سر اون دونمرس؟ خداوکیلی یکم فک کن امید نمیدما از این متنفرم از حرفای انگیزشی خیلی چرتن ولیی خداییی با ظریب سنجش که داده دوتا سوال زیست برابری میکنه با 4 درصد از 40 درصد معدل کجای کاریم بابا تو همه درسا رو 18 بگیری از 40 درصد 36 درصد گرفتیی داری از همین الان دینی 17 گرفته رو میکوبی روی زیست وبقیه که میتونی هر کدموو 19 یا 18/5 بگیری اونم جبران شه برو بچه بروووو
-
@0Farzam0
تورو خدا میبخشه نگران نباش.... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کافیه لایو رو ببینید
هیچکدومشون تو امتحان نمیادکافیه نبینید
پیش بینی صد درصدی میزنه -
رفت
اعصابش به هم ریخت
نکشید سیگار دیگه
@ABR_DJ -
@دختر-بهار :))))
-
Rahman Aa
خیلی حق بود -
فصل یک به همین آسانی تموم شد 🥳