هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آفرین خیلی خوبه
من هنوز شروع نکردم
حقیقتا مغزم خیلی خسته هست بخاطر فیزیک باید بخوابم تا درست بشه -
ما خیلی وقته به قتل رسیدیم
-
قاتل خاموش فصل 2 شیمی یازدهمه
قاتل خاموش ترمودینامیک دهم بود.کلا 2 تا فرمول داشت ولی صد سوال سخت در میاوردن
قاتل خاموش فصل 2 فیزیک یازدهمه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
I_Fatemeh_l
درس دهمم
البته از اخر -
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چقدر خوندی؟
-
درود و سلام بر زخم خوردگان
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این دینی چرا انقدر سرش فشار میخورین
قاتل خاموش ریاضیه لامصبااااااااااااااااااااااااامنی که ریاضی ۲۰شدم:
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
اوهوم ️ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این دینی چرا انقدر سرش فشار میخورین
قاتل خاموش ریاضیه لامصبااااااااااااااااااااااااا -
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
این جمله خیلی خوبه -
سال بعد ما هم باید دینی بخونیم.
ای بابا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا تو رو خدا ...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
مرسی گلم -
من تو زندگیم هر کسیو حلال کنم مولف کتاب دینیو حلال نمیکنم لامصب چه خبره این نوبت دومو انقد حجیم نوشتی
-
همش غلط املایی
-
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to I_Fatemeh_l on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
I_Fatemeh_l رفرش کن صفحه رو درست میشه
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی به به بسلامتی
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چرا این مداده پایین صفحه که باهاش پیام مینوشتیم رفته برای من️
پست 322721 از 1000113