هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من یه بار فکرکنم اواخر فروردین رفتم قم و گرما زده شدم
یه بارم زمستون رفتم وحشتناک سرد بود -
@Comrade_Bayat فکرنمی کردم اونا قم باشن
-
Zahra2020 خوش به حالتون فکر کنم بقیه شهر های استانتون هم قشنگ باشه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خدا
-
یادمه یه بار اطراف حرم گم شدم، یکم این کوچه پس کوچه هارو داشتم رد میشدم ببینم خودم بدون گوگل مپ و ... میتونم راه رو پیدا کنم یا نه. یهو وارد یه جایی شدم غالب بر 50نفر اونجا بودن یه ایرانی توشون نبود، فکر کردم طی الارض کردم به بغداد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 هست(((((((:
-
نمیدونم خرم آباد به اون سرسبزی ای هست که تو ذهن منه یا نه
تا حالا نرفتم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا هر آهنگی با بشکن باشه قشنگ
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرچی دوران کنکور آهنگ گوش ندادم
مثل عقده جمع شده
#تودلی -
سه ر تای به پای زیو؛ بی
پر ده شت و پر کیو بی
هه مووی خه نده لیو بی؛ من
هه ر توم ده وی تو… -
سه ر تای به پای؛ زیر بی پر ده شتی به ژیر بی
هه موو چاو بگیر؛ بی
هه ر توم ده وی تو -
له دووری بالات ولا ره ش بو هه ناوم
-
له دووری بالات ولا ره ش بو هه ناوم
-
باوانه که ی بابم بینایی چاوم
-
باوانه که ی بابم بینایی چاوم
-
Zahra2020 این دوتا که اصلا قابل مقایسه نیستن. خرم آباد شهر خیلی قشنگیه وقتی رفته بودم، البته باز نمیتونم درباره زندگی توش قضاوت کنم! ولی حداقل مشکلات آب و هوایی، زشتی شهر، آلودگی و گرد خاک و همینطور مشکلات آب نداره!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Comrade on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat صد رحمت ب خرم آباد ((((:
پست 301 از 1000113