هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی حامد جان داداش شما اون پایین خداحافظی ننوشته بودی ؟
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
این معلم ادبیات مون عقده ای بود میترسید بازرس بیاد و بگه چرا امتحان نگرفتین -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
مجتبی ازاد
فعلا برای ساز کده پست نمی زارم تل بعد کنکور به خاطر همون بود -
@Zahra-Hamrang چت نه صوتی .
بقیه رو هم یک پی دی اف وا میکنی سوال رو توش سرچ میزنی برات میاره . شیمی هم میدی به یکی دو نفر تو این انجمن های ایرانی خارجی . برو که رواله ^_^
-
@حامد-صباحی بازرس هم میومد دبیر میتونست مثل ما یک نمونه سوال بده به بچه ها از همون امتحان بگیره . حفظ کردنش دیگه ....
-
@حامد-صباحی صحیح :)))))
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
مجتبی ازاد
برگه سوالاتی که گرفته بود هنوز دارم بزار می فرستم
یه برگه داده بود سوالات بود یه برگه داده بود پاسخنامه
که جواب هاشو بنویسیم -
@حامد-صباحی حیف دستم بسته هست . وگرنه لیاقت اون دبیر تحسین کردن ها به سبک خودمه
-
دلم میخواد بشینم دوباره سایلنت ویس رو ببینم.
40 تا تست دیگه فیزیک بزنم بشینم دانلودش کنم :|
-
اگر تـخـم مـرغ از بـــیـــرون بــشکند، زنـــدگـــی پــــایان مییابد امـــا اگـــر از درون شـکـسـتـه شود، آغــــــاز یک زنــــدگی است. اتفاقات بزرگ و تغییرات سرنوشت ساز همیشه از درون ما شکل میگیرند بی حد و مرز | جیم کوییک
-
زنگ اخر بود دبیر علوم اجتماعی اومد سر کلاس . کیفش رو گذاشت رو میز گفت . حضوری یا مجازی ؟ بچه ها منظورشو نفهمیدن . دیدم هم همه شده . من که فهمیده بودم پا شدم کیفمو برداشتم رفتم دم در گفتم انشالله اخر سال دوباره همو ببینیم . لبخند زد گفت : خوشم اومد بچه زرنگ نوبت اولت بیسته . با هم از مدرسه رفتیم بیرون .
به یادتم همیشه -
چقد حضم بعضی چیزا، بعضی رفتارا از اطرافیانمون سخته _____)))):
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to مجتبی ازاد on ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد اینام هست تو بند و بساتمون
ولی ویدئو کال اینجاش خوبه که اونی که نوشت دوربین رو باز میکنه زود میشه نوشت از روش
وقتم خیلی کم میدادن بهمون نامرداولی خب...
به پایان آمد این دفتر
دیگه نه امتحان غیر حضوری میبینیم نه تقلب -
@سجاد-ذوالفقاری
بله خیلی:) -
نمیتونم بمونم.
همین -
@fatemeh-Ma تو فکر اینم یک جوری عکس پروفایلو و این اسم شهر رو هم گیف بزارم
-
مجتبی ازاد اگ گفتی دیشب سوسک چکار شد
بت شکلات میدم -
Tragic Girl رفت تو یقت ؟
-
مجتبی ازاد
نــــه -
Tragic Girl دیشب ساعت 4 یادت کردم گفتم . اه دیدی صدف انلاین نشد ؟!!! پس حتما شانس باهاش یار بوده :)))))
341491/1000113