هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اگ گفتی دیشب سوسک چکار شد
بت شکلات میدمنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl دیشب ساعت 4 یادت کردم گفتم . اه دیدی صدف انلاین نشد ؟!!! پس حتما شانس باهاش یار بوده :)))))
-
مجتبی ازاد
نــــهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma یکی به اسم ویروس به انگلیسی . تونسته بزاره عکس پروفایل رو گیف ::)
-
@fatemeh-Ma یکی به اسم ویروس به انگلیسی . تونسته بزاره عکس پروفایل رو گیف ::)
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
اره دیدم
اتفاقن کنجکاو بودم بزارم ولی نشد:/ -
مجتبی ازاد
نــــهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma اگر بتونم از سمت کلاینت ( سمت کاربر ) کاری کنم که محدودیت حجم برداشته بشه میتونم ایزی یک گیف بزارم .
-
@fatemeh-Ma اگر بتونم از سمت کلاینت ( سمت کاربر ) کاری کنم که محدودیت حجم برداشته بشه میتونم ایزی یک گیف بزارم .
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
خوبه -
Tragic Girl رفت تو یقت
؟
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شدهمجتبی ازاد ن
رفتم ت هال بخابم بعدش اتفاقا دیشبم ما مهمون داشتیم
اونم پسر دوست بابام اومده بود اینجا با داداشم ت اتاق داداشم خواب بودن
بعد من میرفتم ت هال میخابیدم خ اون مثلا نصف شبی ع اتاق بیاد بیرون منم ک وقتی میخابم یه وضعیه
دیگ بابا دیدم یهویی ع ت اتاق اومد بری بره دبلیو سی
تعجب کرد ک ت هال خابیدم فک کنم ت ذهنش گف این صدف مشکوک میزنه هیچوقت ت هال نمیخابه همین امشب ک مهمون هس میخاد ت هال بخابه
منم یهو گفتم بابا یه سوسک بزرگ ت اتاقمه گف بیا بریم بکشمش دیگ ب دادم رسید -
مجتبی ازاد
اره دیدم
اتفاقن کنجکاو بودم بزارم ولی نشد:/نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma حجم نت مخابراتم تموم شده سرعتش اومده رو 20 کیلو بایت . فعلا دستم بستس :| بایستی صبر کنم نت بگیرم بیام حرفه ای رو موضوع
دقت کنی جزو قالب هایی هم که میگیره گیف هم هست
-
@fatemeh-Ma حجم نت مخابراتم تموم شده سرعتش اومده رو 20 کیلو بایت . فعلا دستم بستس :| بایستی صبر کنم نت بگیرم بیام حرفه ای رو موضوع
دقت کنی جزو قالب هایی هم که میگیره گیف هم هست
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
اهوم -
Tragic Girl دیشب ساعت 4 یادت کردم گفتم . اه دیدی صدف انلاین نشد ؟!!! پس حتما شانس باهاش یار بوده :)))))
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ارع دیقن
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن خوشم نمیاد از تابستون:/
تموم حشرات میریزن بیرون -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مجتبی ازاد ن
رفتم ت هال بخابم بعدش اتفاقا دیشبم ما مهمون داشتیم
اونم پسر دوست بابام اومده بود اینجا با داداشم ت اتاق داداشم خواب بودن
بعد من میرفتم ت هال میخابیدم خ اون مثلا نصف شبی ع اتاق بیاد بیرون منم ک وقتی میخابم یه وضعیه
دیگ بابا دیدم یهویی ع ت اتاق اومد بری بره دبلیو سی
تعجب کرد ک ت هال خابیدم فک کنم ت ذهنش گف این صدف مشکوک میزنه هیچوقت ت هال نمیخابه همین امشب ک مهمون هس میخاد ت هال بخابه
منم یهو گفتم بابا یه سوسک بزرگ ت اتاقمه گف بیا بریم بکشمش دیگ ب دادم رسیدنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl
یعنی حاضری سوسکه رو نکشی ولی بری تو هال بخوابی ؟!!!!
موندم این همه سماجت رو از کی به ارث بردی ؟! :| میگرفتی شتکش میکردی دو تا هم حرف بارش میکردی
عقده کنکور رو روش خالی میکردی . هم دلت خنک میشد هم انقدر استرس موقع خواب نمیگرفتی :|
-
اصن خوشم نمیاد از تابستون:/
تموم حشرات میریزن بیروننوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma همشون رو میشه دفع کرد . الا سوسک :|
-
Tragic Girl
یعنی حاضری سوسکه رو نکشی ولی بری تو هال بخوابی ؟!!!!
موندم این همه سماجت رو از کی به ارث بردی ؟! :| میگرفتی شتکش میکردی دو تا هم حرف بارش میکردی
عقده کنکور رو روش خالی میکردی . هم دلت خنک میشد هم انقدر استرس موقع خواب نمیگرفتی :|
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اگ انقد رو یه چی دیگ سماجت داشته بودم الانم نونم ت روغن بود
ارع خب اصن بدقیافه بود بخدا
میگم چندشم میشه خ -
@سجاد-ذوالفقاری
گیر دادن فارسی رو پاس بداریم
میفهمی چی نوشتم؟
نه
بزار یه غیر تصویبی هم بفرستم
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour داداش براش بنویس . ( زجه نزن بدبخت خطی که داری مینویسی هم مال عرباست ) دهنش بسته بشه :| این چیه نوشته ؟
-
مجتبی ازاد اگ انقد رو یه چی دیگ سماجت داشته بودم الانم نونم ت روغن بود
ارع خب اصن بدقیافه بود بخدا
میگم چندشم میشه خنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl بابا منم میگم اوکی چندشت میشه منم همینطور بودم یکی دوبار زدم کشتم همراهش هم عقده خالی کردم خوشم اومد . بزن بکش خوشت بیاد راحت بشی :|
-
@fatemeh-Ma همشون رو میشه دفع کرد . الا سوسک :|
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
ن از سوسک بدترم هسدن:I
پریشب رفدم بالکن دیدم یکیش از اونایی ک پرواز میکنن اونجا بود
من اصن دلم نمیاد بکشمش:/
ولی دیدم میخاس پرواز کنه و کسی پیشم نبود مجبور شدم با دمپایی پا بزارم روش:/🩴🪳 -
Tragic Girl بابا منم میگم اوکی چندشت میشه منم همینطور بودم یکی دوبار زدم کشتم همراهش هم عقده خالی کردم خوشم اومد . بزن بکش خوشت بیاد راحت بشی :|
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ن میترسم
-
مجتبی ازاد
ن از سوسک بدترم هسدن:I
پریشب رفدم بالکن دیدم یکیش از اونایی ک پرواز میکنن اونجا بود
من اصن دلم نمیاد بکشمش:/
ولی دیدم میخاس پرواز کنه و کسی پیشم نبود مجبور شدم با دمپایی پا بزارم روش:/🩴🪳نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma تو دلت نمیاد ولی اونا انقدری دلشون میاد بپرن تو غذا یا لباس ادم :| . میبایست یک یکشون رو .... تیکه پاره کرد
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان یه چی دیدم بخدا میخام بالا بیارم ای