هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Punisher
از چهار پنج تا واکنش با جمع و تفریق میرسی ب ی واکنش بعدم انتالپیشو ححساب میکنی و بعدم اگ استو بخواد میبریش تو روابط استو
حالا هس و انتالپی پیوند و استو هوووووووو چ شود:)))نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa
بخش شیمی یازدهم اژدهای هفت سرع که از دهنشون آتیش میاد بیرون -
@Ali-Valicheki
کاری نکنین یدونه بفرستما -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa ببخشید
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی نامردین
هیچ کدومتون اون شعر آخری رو نخوندین
=(((
نا امید شدم از ذوقتون -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki کجا نوشتی؟
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط Helorikaa انجام شده
@soniaaa
من یبار دندون پزشکو زدم
سعی میکرد دندون شیریمو که ریشه داشت دربیارع بعد همه زورشو انداخته بود رو سرم سردرد وحشتناکی گرفته بودم
منم دیدم این دربیار نیست یدونه با دستم زدم تو آرنجش از اون ورم با پام تو زانوش زدم بنده خدا مونده بود که چراااا
بعد از این ور بابام داشت از دکترع طرفداری میکرد منم بیشتر حرصی شدم -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki من کلا از اونحا خوشم نمیاد بجز شعرایی که تو مینویسی میذاری
-
@Ali-Valicheki ایم سو ساری
️
خو چرا مقاومت میکنی برادر من
چهارتا واکنش ک با انتالپی پیوند باید انتالپی واکنشاشو حساب کنی بعد از این بری با حساب کتاب ی واکنش دگ و انتالپیشو حساب کنی و اون واکنش ی ماده مجهول داشته باشه ک تو با استو جرم مولیشو حساب کنی بعدم مشخص کنی چ ماده ایه ظلم هس یا ن ؟ -
@Ali-Valicheki
لایک نکزدم من ؟
خوندمش زیبا بود حتی بلند بلند داشتم میخوندم مامانم گف الدن گتدی -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki آفلین:)))
-
Punisher
شعر منم قشنگ بود :/// -
@Ali-Valicheki ایم سو ساری
️
خو چرا مقاومت میکنی برادر من
چهارتا واکنش ک با انتالپی پیوند باید انتالپی واکنشاشو حساب کنی بعد از این بری با حساب کتاب ی واکنش دگ و انتالپیشو حساب کنی و اون واکنش ی ماده مجهول داشته باشه ک تو با استو جرم مولیشو حساب کنی بعدم مشخص کنی چ ماده ایه ظلم هس یا ن ؟نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa آره خدایی=//
-
Gharibe Gomnam خب ریحانه جان تو که اینهمه سنگ اینارو به سینه میزنی و رفتن دنبال علاقه اینهمه برات مهمه
خودتم دنبال علاقهت نرفتی!
دقیقا بحث همون چیزیه که خودت تو تاپیک تخت جمشید گفتی
به خودتم سرایت کرده گلگلینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang
من دنبال علاقم رفتم
من از اولش عاشق علم بودم
من اگر میتونستم همزمان اگر وقت داشتم اگر کشش داشتم عاشق این هستم همزمان
هم دارو هم مهمدسی کامپیوتر هم پزشکی هم دامپزشکی هم بیوتیک هم مهندسی هوافضا هم فلسفه و منطق هم روانشناسی هم علوم قرانی هم هنر هم گرافیک هم بازیگری هم موسیقی ازاونور هم والیبال هم کاراته هم ژیمناستیک همه روباهم ادامه میدادم
واقعا دارم بدون هیچ اغراقی مم چون واسم جذابه خیلی جذابه چون همشون رو دوست داشتم همشون واسم جذاب بودن همشون واسم لذا بخش بودن
حالا از بین اینا اومدم سمت تجربی دیگه
ولی اخه وقتی اونی که واسه پول میاد فقط واسه پول میاد بدون علاقه با زور خانواده خیلی درد داره خیلی -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
متاسفانه بیشتر سلایقمون باهم مَچ نیست:)) -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشب فلورنتینو پرز به شکلی زیبا زد جوزپ پدررول رو خلع سلاح کرد=))🤍🤍🤍