هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang خواهش میکنم قابل شمارو نداشت
-
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
اره حتمااا
توهم دیگه امروز اخریشه -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
عهههه
ببین کی اینجاست -
Gharibe Gomnamreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
آیلین من فکرمیکردم امسال کنکور داری -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to ایلین حیدرزهی on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
ما هنوز موندیممممم
ما رو دور نندازیدددد -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
واییی دادم رفففآزادیییی موقت=مرخصی -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خداروشکر
حستو قشنگ درک میکنم همینکه میدونی دیگه مدرسه نداری خودش خیلی خوبههه -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
🥰
مدرسه ندارم ولییی کنکورر️
ولیی خوبه بازم -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
همینکه میشه بدون مدرسه ۳ ماه واسه کنکور خوند خیلی خوبههه راستی اگر دوست داشتی مشاوره های آلاروهم ببین -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
بدبختی من اینه که مدرسمون تابستون باز میشه️
آره دیدم اونارو اکثرشو مشاوره اینا خوبه شکرخدا فقط باید درسرو بخونم -
کام آننن
همین طوری ادامه بده اوکی؟ -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
۱۰ روز دیگه مدرسمون میخواد کلاس تابستونی بزاره دوشنبه ها و چهارشنبه ها -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
پس همدردیم
اعصاب خردکنه کاراشونم
عوضش من اینو از خونه موندن بیشتر دوس دارم. تو روحیه آدم تاثیر بهتری داره البته اگه جو رقابتی سالم باشه.. -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
باز مثل مدرسه روزمرگی نیست -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
باید اعتراف کنم منظورتو متوجه نشدم
خونه موندن مثل مدرسه روزمرگی نیست
یه مدرسه رفتن آدمو از روزمرگی نجات میده؟ -
جالبه
واقعا جالبه
یه بیشعوری هر چی از دهنش درمیاد به محرم نویدکیا میگه...
اگه یه کسی به سرخابی ها حرفی زده بود کمیته انظباطی فرا میخواستش
حتی سر همین یکی از مجری های صدا و سیما ممنوع الکار شد ولی محمد میر راست راست میچرخه پشت سر سپاهان گوه میخوره... -
خانوم لوبیاreplied to AmirBarsam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
تو حرص نخور خخ️
370141/1000113