هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb رایگانه ؟
-
@Soniaaa
هزینه چیه -
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
lO_Olreplied to DexterMoreRight on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
دمت گرم مرسی هزینشم بگو حالا اونموقع یا الان -
Rahman Aa
و فیزیک -
Rahman Aareplied to DexterMoreRight on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb فقط شیمی؟
-
@Soniaaa
من دارم اینکارو برا خودم میکنم برا شما هم میفرستم
یک هفته دیگه آماده میشه حدودا -
هوفففف
بالاخره بازگشتم -
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Danial.al on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
ندارم داداش -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 نه اینجورم نیست. من هرکسی که لازم باشه رو نقد میکنم!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
مث تو
امیر فرهاد فقط داداشامون -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@0Farzam0 داداشی هاتون کیه؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ولی نمیدونم چرا فقط با داداشی هامون میشه اینکارو کرد
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یچیزایی آدم میبینه که واقعا مناسب نیستن! مثل:
تورک ها فلان! کورد ها فلان! لک ها فلان! لرها فلان! و و و....
عزیزان شخصیت انسان ربطی به قومیت، ملیت، نژاد، مذهب و... اون نمیشه! چون درواقع این چیزا اصلا دست خودم اون شخص نیست و در تعینشون کوچکترین نقشی نداره!!!
هر قومیت و زبان و نژادی هم آدما خوب هم آدما بد هم آدم بافرهنگ هم بی فرهنگ هم با انسانیت هم بیخرد هم باشعور هم بیشعور هم دانا هم نادان و خلاصه از هررر تیپ شخصیتی رو داره!!!
پس لطفا رو یکنفر کل اون قشر یا اون صنف یا اون حرفه یا شهر و زبان رو خراب نکنیم!!!
یا اون دانشی که یه بنده خدایی پدرش دراومده تا چیزی شده پس از سالیان سال در این مورد خیییلی راحت میتونیم خود اون فرد رو نقد کنیم و کار درستیم هست و ایرادی هم نداره!!!
در ضمن قزوینم یادت رفت بگی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Matin Mousavi 1 on ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عزیزان شخصیت انسان ربطی به قومیت، ملیت، نژاد، مذهب و... اون نمیشه! چون درواقع این چیزا اصلا دست خودم اون شخص نیست و در تعینشون کوچکترین نقشی نداره!!!
هر قومیت و زبان و نژادی هم آدما خوب هم آدما بد هم آدم بافرهنگ هم بی فرهنگ هم با انسانیت هم بیخرد هم باشعور هم بیشعور هم دانا هم نادان و خلاصه از هررر تیپ شخصیتی رو داره!!!
پس لطفا رو یکنفر کل اون قشر یا اون صنف یا اون حرفه یا شهر و زبان رو خراب نکنیم!!!
یا اون دانشی که یه بنده خدایی پدرش دراومده تا چیزی شده پس از سالیان سال
در ضمن قزوینم یادت رفت بگی -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
-
نامردا
-
ما تا یه روز نمیایم همه چت میبندن
پست 390040 از 1000113