هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
VID_20220719_210824_109.mp4
انتقام فقط این =)))
وقتی مشهورترین و بزرگترین وایکینگ تاریخ رو میکشی باید عواقبش رو هم بپذیری... -
@First
چشم بابابزگ عصا قورت داده نشو -
Parsa Amini
اخراج موقت بودین شما؟چرا؟ -
Michael Vey از کیه؟
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa والا اگر واقعیت اش بخوام بگم گویا بخاطر درگیرای نامنظم ای که داشتم دو سری با یه دختره به اسم سانیا چند باریم با چند دختر ترک حقیقتا از همین جا از همشون عذر میخوام اگر باعث ناراحتیشون شدم
-
بچهها مطالعه در هفته کف کفش برای اینکه یه پلنی داشته باشی به درصدای خوب برسی
چند ساعت در هفته است؟ -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to f.nalist on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi برنامه راه ابریشم هفت ساعته و ده ساعته هست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Parsa Amini
یعنی بین 50 تا 70 ساعت مطالعه در هفته؟؟؟؟؟؟؟ -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to f.nalist on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi بستگی داره اگر کنکوری باشی آره بنظرم
-
Parsa Amini واووو.. من بدیم اینه ک با هر برنامه ایم ک باشم نمت بهش اونطور ک باید عمل کنم
-
@Saghi-Mortazavi علی عظیمی
-
Michael Vey عاو منون
-
@Saghi-Mortazavi حتما گوشش بده خیلی قشنگه
-
Michael Vey دانلود کردم ،گوش میدم حتما
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini
اهاا
50 ساعت هدفمه ایشالا که برسم
یازدهمم -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey یوتیوب داری؟
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to f.nalist on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi دور از دسترس نیست
-
@Saghi-Mortazavi اونیکی اهنگم دان کردی؟ airplane pt2 🥲
-
Parsa Amini یوتیوبو ک همه دارن بطور پیشفرض تو گوشیشون
393894/1000113