هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd
منشنتو گم کردم
والله تو کلا تورک نیسی الان ما میگیم قاپ گارا یکی بگه قپ قره بخدا نمیپرسیم یعنی چی میفهمیم تو نوبری -
پرستو بابایی
به فصاحت زبانم ایمان بیار -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
واو حالا فهمیدم -
پرستو بابایی
کلید استاد چیذری ک منظورش همون کلید روحانی بودو میگه، -
-
Gharibe Gomnamreplied to Rahman Aa on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی میگفت مغز ادم دوپامین ترشح میکنه که دیگه اشتباه نکنی یعنی اون اشتباه قبل نکنی بگید بهش دوپامینم اثر نکرد
-
بریم به سوی زمین شناسی
-
یکی میگفت مغز ادم دوپامین ترشح میکنه که دیگه اشتباه نکنی یعنی اون اشتباه قبل نکنی بگید بهش دوپامینم اثر نکرد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
امروز امتحان فیزیک داشتیم ،به جای ۴ تقسیم بر ۰/۵ بنویسم ۸ ،نوشتم یک هشتم -
آوردم دلتا شده 4 ردیکال 5 بعدا میرم میگم تو گزینه ها نست په کو بعد نیگاه میکم میبینم ریشه بدست نیاوردم این نشون میده مغزم داره متلاشی میشه
-
ولی من یه روز دیجی میشمتو فکرشم بعد کنکور دنبالش کنم
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi خدا رحم کنه پس ولی خب اونجوری که همه دانشجوها میگن با همه سختی هاش شیرینه اگه کسی علاقه داشته باشه
-
جالبه...
همینکه میخوام آدم شم
آدم شدن سخت میشه...
یعنی یه جوری اوضاع تغییر میکنه که تا اون روز اصلا اونجوری نبوده! -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده
@ABR_DJ آرهولی امیر از همین تریبون اعلام میکنم
قدرِ زیست دبیرستانو خیلییییی بدونید
فیزیولوژی خیلی سنگینه
تو زیست،کلا یه پاراگراف درباره ی انتقال فعال صحبت کرده
اینجا تو فیزیو چیزی حدوده ۵ صفحه فقططط انتقال فعال و انواعشه
بعلاوه اصطلاحات انگلیسیش -
کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود
واسه من توی قلبت هنوز یه ذره جا بود
میخوای تنهام بذاری با این دل دیوونه
میگی سیری از من به صدهزار بهونه
پست 394301 از 1000113