هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-perfect عا شاید اعتبار درسیت بالاس
نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم
@ناظم
منو باز کنیدفاطمه رحیمی نه بابا کلا ۶۰۰ هم اعتبار ندارم
-
arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا
@first تو باید همون جا بلند می شدی می گفتی نفرین عامون بر شما
-
@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه
فاطمه رحیمی اره ایده خوبیه
بانک بزنیم؟
-
فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر
خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره
-
@dr-aryan
باز این شد 2Kدلم خوش شد
تا اون بشه 2K دکترامو گرفتم
فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی
دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد
-
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره
فاطمه رحیمی چرا؟
-
@dr-aryan حله
چجوری پاکش کنم خب؟ -
@dr-aryan امروز هرکاری کردم با گوشی جدیدم بیام انجمن ایمیلم و قبول نمیکرد مجبور شدم
-
@First اره ی ریمیکس بود برا @سجاد-ذوالفقاری گذاشتم الان ندارمش واست بزارم خیلی خفن بود
ان شالله
@dr-aryan اشکال نداره دیگه چه خبر چی کارا میکنی؟
-
دختر پاییز مرسی
تو چطوری؟@دختر-بهار ممنون
-
@sania-andiravan
پخش مستقیم لایک
اگ نمیخوای بخابی و ان هستی ، من با گوشی نیسم ک جزوه بزارم ی چالشی راه بنداز شما بچه ها شروع کنن جزوه بزارن منم ی کاریش میکنم میام وسط -
@dr-aryan
پسرا پر چونه نیستن
من از دار دنیا اینجا ی رفیق فاب داشتم که قرار بود درسا رو برنامه هامونو با هم هماهنگ باشیم اونم ک بستنالان از وقتی بستس اصلا باهاش حرف نزدم
فاطمه رحیمی خب تو عمومی حرف بزنین
برنامه های هرکسی شخصی سازیه خودشه اینو هم در نظر بگیرین میشه ک باهم پیش برین و انگیزه میده ولی اگ بخاین ی برنامه و اینچیزا فک نکنم بشه -
فاطمه رحیمی چرا؟
arthur morgan
از روی ساختار نوشتاری انجامش درست و اصولی نیست از معلمم پرسیدم بخوای اسکرین چت و میزارم تاپیک -
@dr-aryan اشکال نداره دیگه چه خبر چی کارا میکنی؟
-
@dr-aryan امروز هرکاری کردم با گوشی جدیدم بیام انجمن ایمیلم و قبول نمیکرد مجبور شدم
فاطمه رحیمی ب ادمین بگین راهنمایی میکنن تا درست شه اینجور اخراج میزنن یهو