هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to lO_Ol on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
هستم بابا. کسی کاریم نداره. میام نگا میکنم خبری نیست میرم. -
lO_Olreplied to danial hosseiny on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
اهاااا
بچه ها هر چی کار دارین بیارین بدین دانیال خیلی بیکاره -
@soniaaa چرا
هم ارشد داره
هم دکترا -
Alzahrareplied to danial hosseiny on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny سلام آخای خصینی...
-
All we need is one night in dubi
-
@soniaaa ببین چارت پرستارای بیمارستان رو بخوام بگم اینطوریه
پرستار(تو بخش کار میکنه میتونه کارشناسی یا ارشد باشه)
سرپرستار(مسئول بخشه و شیفت های پرستارا دستشه و هر اتفاقی تو بخش بیفته مسئولیتش با اونه.. معمولا ارشد داره ولی میتونه کارشناسی باشه که سابقه کارش بالاست)
بالاتر از این سوپروایزر هست
سوپروایرز بالینی داریم(تو شیفت ها میاد)
سوپروایزر آموزشی داریم(مسئول آموزش پرسنله و فقط صبح ها میاد و تو بیمارستان های آموزشی مسئول کارآموزها و کارورزها هم هست)
بعد کل بیمارستان دوتا مدیر داره
یکی مدیر بخش اداری
یکی مدیر خدمات پرستاری یا مترون(مسئولیت تمامی پرسنل بیمارستان مثل پرستار و خدمات و بهیار و غیره رو بعهده داره اینکه چه بخشی نیرو کم داره چه بخشی زیاد و از این مدل کارها... کارانه و حقوق رو هم مترون رد میکنه)
حالا مترون میتونه کارشناسی باشه که سابقه کار بالا و قدرت مدیریت خوبی داره میتونه ارشد باشه میتونه دکترا باشه
کلا تو همه رده های پرستاری مدرک ملاک خاصی نیست مهم اینه که قدرت مدیریت و سابقه کار داشته باشی هرچی مدرکت بالاتر باشه امتیازت برای انتخاب شدن بعنوان سرپرستار سوپروایزر و مترون بیشتره ولی چیزی که من دیدم تو بیمارستان اینه که به قدرت و علم بالای فرد بیشتر نگاه میکنن تا مدرکبه طور کلی دکترای پرستاری یا جذب هیئت علمی میشن
یا همین مترون و سوپروایزر و اینا -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 عه؟ باریکلا
دیگه چی؟
دیر اومدی نخواه زود برو -
یه عدتون یه جوری رفتین والا شک دارم زنده باشین
ی اهنی اوهونی -
هتل داریوش کیش رفتین!؟
-
@soniaaa ببین به طور کلی پرستاری نسبت به بقیه رشته های غیرپزشکی از همه نظر تاپ تره
نه که چون رشته خودمه اینطوری میگم.. چیزی بود که دوران انتخاب رشتم هم با تحقیق رسیدم بهش
الانم که میبینم هم خیلی وسیعه، هم دستت بازه، تنوع کاری داره، تو حوزه مقاله نویسی خیلی دستت بازه، مهاجرت و پذیرشش عالیه، بازارکارش خیلی بهتر از بقیه رشته هاست چه داخل بیمارستان چه خارج بیمارستان و غیره
حالا درسته سختی هایی هم داره
شیفت شب داره، حقوقش باید بیشتر باشه، با بیماری در ارتباطی و خیلی چیزای دیگه
ولی اگه کار بالینی رو دوست داشته باشی واقعا خوبه -
@soniaaa خواهش میکنم
-
@Alzahra-Daftar
ممنون:)
همچنین️ -
@soniaaa فک کنم با هوشبری اشتباه گرفتین
433315/1000113