هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیه ؟
شت/:
.
دیدی یه مسئله ای پیش میاد و مدت زیادی طول میکشه؟ هم خسته ای هم کلافه شدی هم نظرت با طرف یکی نیس هم نمیتونی بکشی کنار هم نمیتونی نظرت رو تحمیل کنی و همیشه یه دعوا پیش میاد و تو قراره کوتاه بیای
.
قضیه اینه🙂 -
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیه ؟
شت/:
.
دیدی یه مسئله ای پیش میاد و مدت زیادی طول میکشه؟ هم خسته ای هم کلافه شدی هم نظرت با طرف یکی نیس هم نمیتونی بکشی کنار هم نمیتونی نظرت رو تحمیل کنی و همیشه یه دعوا پیش میاد و تو قراره کوتاه بیای
.
قضیه اینه🙂@Zahra-HD
عا خب نمیدونم چی بگم حل میشه انشالا🧡 -
@AMIR-MJ
😂 -
https://lichess.org/oT5SJWht
کسی هست ؟ بیاد بازی -
کی بود ؟
ریمچ زدم اگه بازی میکنی بیا -
انقد بدم میاد بازی میکنید نمیگید کی هستین :)
-
pouya hosein pour
مطمعنم اصن منو نشناختی 😂
خوبم مرسی همه خوبن سلام دارن خدمتتون@Rita نه اصلا نشناختم فرزند صادق و پاس 🙂
از تیپ چت و چینش کلمات تا اسم و پروفایل حاضر گویای شماست😐😂 بازم فک میکنی نشناختم؟😏🙂 -
pouya hosein pour اخه یکی دقیقا با اسم تو پینای منو سیو کرده بود.. تازه ی بورد ب اسم btsم داشت منم پشمام ریخته بود مگه میشه پویا آرمی باشه:face_with_tears_of_joy:
تو مدیکال استوز هستی ولی نMichael Vey پین های شما؟ 🤔 بی اطلاعم
مدیکال هم چن روزی میشه هستم،
کدوم گروه فعالید؟
سیه گروه هم به اسم آلا بود ولی لینکش رو نمیدونم🤔 -
pouya hosein pour اخه یکی دقیقا با اسم تو پینای منو سیو کرده بود.. تازه ی بورد ب اسم btsم داشت منم پشمام ریخته بود مگه میشه پویا آرمی باشه:face_with_tears_of_joy:
تو مدیکال استوز هستی ولی نMichael Vey من آرمی نیستم و بی تی اس فن هم نیستم 😐😂 اصلا نشنیدم از این گروه داش
-
این پست پاک شده!
-
11 تا فیلترشکن...😐😐😐
میدونی یعنی چی؟؟؟
-
jahad_121 فعلا عمومی نمی خونم خوشبختانه 😂🤞
@AMIR-MJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_آرام_ من همین که میتونم کلمهاشو بخونم و بنویسم خیلی خوبه🙂💔😂
همدرد پیدا کردمممممم 😶😂😂🤞
-
طلیعه که هر چی فصل ایمنی رو می خونم بازم توش لنگ می زنم ؟؟😥
-
۱۷:۱۷
-
پرستو بابایی
اگه ازم بپرسن با کجای زیست مشکل داری همین ایمنیو میگم و اون 2 صفحه اخر هورمون ها -
پرستو بابایی این فصل ذاتش اینه
انقد باید تست بزنی و بخونی تا راه بیفتی
شما یازدهمی کلی وقت داری تا اوکی شی تو این فصل
نگران نباش -
🌱گاهی هم میخواهی زندگی کنیها! فرصتش را نداری... یعنی برای یک روز زیستن، باید صدها روز بدوی و تلاش کنی و به موعد زیستنت که رسید هم آنقدر خسته و بیرمقی که اصولا هیجانی در تو بیدار نیست و چیزی نمیفهمی! یک چنین اوصافیست روزگار و اوضاع و احوال ما. دائما در تکاپو و تقلا به شوق رسیدن روزهایی که معلوم نیست میرسند یانه و اگر برسند، اصلا دل و دماغی برایمان مانده؟
فقط داریم تلاش میکنیم و میدویم و دست و پا میزنیم و در نهایت، %(#ff0000)[راویانِ خستهی رنجهای عظیمِ زیستهایم].
ما عادت کردهایم. عادت کردهایم موج باشیم و عدم را در آسودگی خلاصه کنیم و دائما بخروشیم و در رنج و اندوه و التهاب سر کنیم.
عادت کردهایم...
طوفان 🚶🏻
-
الان بیشتر از هر چیزی از خودم شرمندم و پشیمونم که چرا نبرد من هیتلر رو خوندم
-
شاید به خاطر منه