هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey ای بابا ولی خب با هرچی حس خجالت هست ( میدونم حس خجالت نیست یه حس عجیبیه ) اگه تونستی رو در رو باهاش صحبت کنی عالیه همینطور توی یه زمان مناسب دوباره مثل روزای اول میشه که باهم دوست شده بودین حالا هرچی هم میخواد سر تر یا بالا تر باشه از نظرت ( این تیکه آخر تجربه بود شاید این حسو نداشته باشی ) ولی بخشید اگه نتونستم کمکی کنم تلاشمو کردم
-
حسین کاظمی 0 ن من بابت تلاشت خیلی ممنونم بغل بهتتت
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
گاهی دلت میخواهد فریاااااد بزنی و کمک بخواهی،
در حالی که نه سِیلیست، نه دریاییست، نه آتش مهیبیست و نه سانحهای.
گاهی از درون در حال فروپاشی و سرریزی و دریچههای تحملت یک به یک مسدود شده.
دلت میخواهد جار بزنی و یاری بطلبی و از کسی بخواهی تو را نجات بدهد و تو را از دریای اندوه بیرون بکشد. اما نمیتوانی.
نمیشود هیچ تشریح و نمودی برای آنچه گلوی روانت را بیرحمانه فشرده و تنفست را به شماره انداخته و تو را تا مرز نابودی و اضمحلال کشانده، پیدا کنی، چرا که بعضی سوانح، از درون اتفاق میافتند.
اینگونه است که تو روزی، جایی، برای همیشه میشکنی و تمام میشوی و کالبدت همچنان میخندد و راه میرود و ادامه میدهد... -
@Soniaaa وای...................................................
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۹ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
چیشد؟ -
@Soniaaa چ حسی داری نشانکت کردم
-
@Soniaaa خیلی مود الانمه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۹ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۹ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Michael Vey
مود خودمم هس :(( -
کسی نمیتواند به طبیعت بگوید چرا زمستان شدی؟
چرا پاییز نماندی؟
کسی نمیتواند به برف بگوید که چرا آب شدی؟
یا اصلاً چرا آمدی که آب بشوی؟
کسی نمیتواند به زمین اعتراض کند که چرا انقدر سرد میشوی...
کسی نمیتواند به پاییز بگوید که چرا دلگیری؟
چرا برگها را حرام میکنی؟
چرا زرد میشوی؟
چرا اخم میکنی؟
چرا اشک میریزی؟
کسی به تابستان نمیگوید که چرا انقدر گرمی؟
کسی نمیپرسد که بارانت کو؟
از همه مهمتر بهار که همهچیز تمام است و هیچکس به بهار نمیگوید که تا الان کجا بودی؟
و کسی نمیگوید چرا همیشه نمیمانی؟
هیچکس از تابستان توقع برف ندارد و
هیچکس از زمستان توقعِ گرمای تابستان و کولر آبی ندارد....
همانقدر که طبیعت حق دارد همیشه بهار نباشد آدم هم حق دارد آدم حق دارد
یکوقتهایی زمستان باشد
حق دارد یکوقتهایی سرد باشد | یکوقتهایی دلگیر و گریان باشد |
یکوقتهایی به طرزِ خفه کنندهای گرم باشد...
گذرِ فصلها طبیعت آدم است
آدم همیشه بهار نیست... -
خیلی خواب دارم اوف
-
چیکار کنم خوابم نگیره انق:|||
-
Michael Vey
همیشه اینطوری هستی؟
یا امروز؟ -
@Ozan-hs بعضی وقتا در طول روز
ن تمام روز -
مثلا الان هی سر فیلم شیمی چرتم میگیره یهو از خواب میپرم عقب میزنم فیلمو دوباره میبینم
و مطمئن باشین مث فیلم سینمایی نمیبینمش مثالاشو حل میکنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۹ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
Michael Vey
تاپیک مشاوره الان یه چیز مینویسم نگاه کن -
Michael Vey
بلایی که صبح سر من اومده بود
دوباره مجبور شدم از اول ببینم
حرفاش برام اشنا بود
ولس تصویری ه تیکه تیکه سیو شده بود تو ذهنم
تازه فهمیدم اون دایره ها که کشیده بوده ارتباط برای مراحل مسائل ph بود مه از چی به چی برسیم بعد من فکر می کردم این جاش چرت و پرته نمی دونم چرا هر بار قبل از اینکه به اینجا برسه خوابم می برد -
تازه این که شیمی بود اگر زیست بود قشنگ یک چند تا خواب هم دیده بودم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۱، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
من هر چقد این بحث مورولا و بلاستولا و کلا جنین کوفتیو میخونم دو هفته بعد ب تنظیمات کارخانه برمیگردم :(((
555235/1000113