هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری بهار یا منو بگیر یا من ایشون میزنم
دختر پاییز
@roghayeh-eftekhari یه چی بگو بخندیم
-
@roghayeh-eftekhari ولش کن بخشش از بزرگان است
دختر پاییز اومممم اینم حرفیه
-
@سجاد-ذوالفقاری خدا سرتون میاره هااا از من گفتن بود... اوندفعه گفتم جدی نگرفتین🥲
بزرگی به عقله، نیستتت
مگه هرچی حافظ بگه درسته؟ -
@roghayeh-eftekhari یه چی بگو بخندیم
دختر پاییز از اینکه درجه دلقک را به من اعطا نمودی سپاس گذارم
پ.ن:ناراحت نشدم هااا -
دختر پاییز از اینکه درجه دلقک را به من اعطا نمودی سپاس گذارم
پ.ن:ناراحت نشدم هااا@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگو -
@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگودختر پاییز
سوتی که کم ندادم که -
@سجاد-ذوالفقاری اون کیفه بود گفتم بیشتر ۱۰ کیلو وزن داره من اون میزنم تو سرتون خودتون میرین تو کما حالش ببرین خوبه؟
-
وای خدا 20 منها 4 میشه 8
نابود شدم -
-
@سجاد-ذوالفقاری شب بخیر
-
@roghayeh-eftekhari
ن بابا منظورم این نبود
یکی از باحال ترین خاطراتت رو بگودختر پاییز محرم رفته بودیم شهرستان بعد من داشتم از جلوی موکب بسیج رد میشدم( مگه شلوغ حالا همه میشناختن منو
) هیچی دیگه همون لحظه گوشیم زنگ خورد منم برداشتم جواب بدم قطع شد همونطور که درگیر گوشیم بودم صاف رفتم توتیربرق جلوی موکب
🥲
سریع اومدم عقب دیدم همه دارن نگاهم میکنن
ازهمه جاالب تر اون پسره ای بود که داشت چایی میریخت از خنده دستاش میلرزید نصف چایی میریخت تو سینی نصفش تو لیوان🥲
منم با حفظ اعتماد به نفس عادی به راهم ادامه دادم
فقط منفجر شدنشون بعد رفتن من عالی بود -
دختر پاییز محرم رفته بودیم شهرستان بعد من داشتم از جلوی موکب بسیج رد میشدم( مگه شلوغ حالا همه میشناختن منو
) هیچی دیگه همون لحظه گوشیم زنگ خورد منم برداشتم جواب بدم قطع شد همونطور که درگیر گوشیم بودم صاف رفتم توتیربرق جلوی موکب
🥲
سریع اومدم عقب دیدم همه دارن نگاهم میکنن
ازهمه جاالب تر اون پسره ای بود که داشت چایی میریخت از خنده دستاش میلرزید نصف چایی میریخت تو سینی نصفش تو لیوان🥲
منم با حفظ اعتماد به نفس عادی به راهم ادامه دادم
فقط منفجر شدنشون بعد رفتن من عالی بود@roghayeh-eftekhari ای کاش منم اونجا بودم یکم مسخرت میکردم میخندیدیدم
-