هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
کدومادون سگه رو دیدین؟
اووقت یعنی چی میشه ؟ -
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟ -
@Farhadd
نه اشتباه نوشته بود -
کدومادون سگه رو دیدین؟
اووقت یعنی چی میشه ؟@Y-D-iut
یعنی دوست داری تصمیم مستقیم و سر راست بگیری -
@نویسنده-کوچولو حالا اگ بتونم انجام بدم... من خودم دینیو صبح امتحان برا اولین بار خوندم
تو هم خیلی وقتتو نزار روش بنظرم غروب شروع کن فردا هم زودتر پاشو ی دور دوره کن یا نمونه سوال حل کن
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey واقعا؟
عجب ذهنی داری من مشکلم اینه هر چقدرم بخونم دینیو با اون ادبیاتو البته زبان بازم یادم میرود
ذهنتو ستودنیه
-
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟ -
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟@Y-D-iut
اگ درخت دیدی یعنی در اولین نگاه ی تصمیم سطحی میگیری ولی ممکنه بازم دنبال راه های بهتر باشی چون چهره ادمو دیدی -
@Soniaaa
یه جنگل -
@Y-D-iut
اگ درخت دیدی یعنی در اولین نگاه ی تصمیم سطحی میگیری ولی ممکنه بازم دنبال راه های بهتر باشی چون چهره ادمو دیدی@Soniaaa
اول جنگلو دیدمااا؟ -
فقط فرهاد ک خورشید دیده بود و جزو گزینه ها نبود
-
@Y-D-iut خب داره میگه خیلی تو تصمیمات منطق رو رعایت میکنی و....
واقعا همینطوری تو زندگی واقعی؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده@Farhadd
پس چی فک کردی دواشی🥲
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA بیا جفتمون باهم بریم
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 باشه هماهنگ میکنیم روز و ساعتشو
-
@Farhadd
پس چی فک کردی دواشی🥲
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammadreza Doosti در سوالو نگاه جون بابا:> گفته است:
Kourosh Mousavi ولی یه سوال خارج از این بحث
میگم یه چیزی شما که توی دوره 110 شرکت کردید به نظرتون چطور بودن و به نظرتون معلم فیزیک جدید آقای حاجی مرادی بهتر بودن یا دکتر طلوعی و اینکه انشاءالله با تموم کردن این دوره میرید برای درصد های بالای هفتاد؟سلام
واقعا استاد حاجی مرادی عالی درس می دن و هیچ وم کسری نیست. تو سه ماه تمام تخصصی ها رو برسونی و اتتظار بالا 70 داشته باشی به تظر عجیبه ولی حتما برای کنکور تیر شدنیه -
@Farhadd
یعنی قبول داری ادم نیسی؟
عجبب -
Michael Vey واقعا؟
عجب ذهنی داری من مشکلم اینه هر چقدرم بخونم دینیو با اون ادبیاتو البته زبان بازم یادم میرود
ذهنتو ستودنیه
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نویسنده-کوچولو ن بابااا اونجوریم نیس
ولی کلا شب امتحانیم.. البت بهتره بگم صبح امتحانی:|
دو درس اخر دینیو 20 دقیقه مونده ب امتحان خوندم -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa سعی کن بیشتر از یه دانش آموز براش باشی ☻🖒