هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Infinitie. A @سجاد-ذوالفقاری Sharllot ی بار چن تا از بچه ها رفته بودن در ی خونه زنگ زده بودن چن بار اون خونه هم انگار دو طبقه بوده فک کنم بار چندم ک رفته بودن از بالا ی سطل اب ریخته بودن رو سرشوون
اینجور ک شنیدم زنگ میزدن ایفونه رو ک ورمیداشتن میگفتن کیه همشون باهم میگفتن حامد پهلانههه -
عین کسایی که خل هستن دارم نگا میکنم ببینم بحثتون سر چیه
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر هم فرض کنیم به چیزی از همون جنس قراره بهمون بدن
میترا دقیقا خودت این رو تجربه کردی
شما امسال میتونستی یه قبولی خیلی خوب بگیری و خوشحال و شاد بری، اما موندی
یه خوشحالی رو از خودت دریغ کردی یه سختی را به جون خریدی تا یه چیزی از همون جنس و بهتر را به دست بیاریخب سلام
الان باید طومار بدم
خب پاداش در برابر عمل این دنیا را با اون دنیا مقایسه نمیکنم
دو بعد داریم روح و جسم هر کدوم نیازایی دارن که باید بهش رسیدگی بشه
بعد روح از جسم والاتره دلیل هم مشخص حالا این جسم نیاز آب غذا و... داره
و دقیقا همین نیاز ها تو حیوان هم هست فقط شیوه و کمیت برآورده کردنش متفاوته و حالا این روحه که مارو اشرف مخلوق کرده اینا همه تو این دنیا هستن که چی از اون دنیا ارزشش کمتر نه اینکه بی ارزش باشه ها نه نه ولی تو ضحی داریم آخرت برای شما بهتره و هزار جای دیگه تو قرآن
حالا این دنیا قراره هم نیاز جسم برآورده بشه و هم روح چی به انسان شرافت داد ؟ روح و تکاملش
چی اون دنیا را برتر از این دنیا کرد ؟ پاداش هایی از جنس همون رفع نیاز های این دنیا ؟ شراب طهوره؟که اینجا منع بود یا حوری ؟ یا انگور و عسل و باغ سرسبز اینا پاداشن ؟ نه من اینارو اسمشون را میذارم سود معامله تجاری که با خدا کردیمچون بنظرم پاداش باید درخور شان اشرف مخلوقات باشه نه همون نعمت های زمین برای برطرف کردن نیاز ها فوقش یه پله بالاتر
امام علی میگه سه نوع پرستش هست پرستش برده پرستش تاجر و پرستش عارف
برده از ترس جهنم میپرسته و تاجر برای نعمت های بهشت و عارف برای وجود حق
پاداش از نظر من وجود حق هست وگرنه که انگور و نهر روان و باغ سرسبز و شراب همینجا هم هست اون دنیا نمیخوام -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایسگاه نشدی از صدات خوششون اومده بود
عاقا بسه تموم کن عه
-
میگ دوران جاهلیت...
الان ینی دوران عاقلیتته؟ -
-
81Sobhan مگه پرستار مرد هم داریم؟
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایسگاه نشدی از صدات خوششون اومده بود
خودتو کنترل کن
دیپ بریف دیپ بریف
-
M Tg نه دیگه
عهد خواهر برادری رو که نمیشه شکست
-
@سجاد-ذوالفقاری سلامت باشی
انبه هم میدم -
Maryam Nateqireplied to Infinitie. A on ۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Maryam Nateqi بله بله قطعا اینطوره
معلومه که گولم زد گفت بیا این زنگ رو بزن منم مث این بچه های حرف گوش کن زدم یهو گفت بدو
و من چرا چرا گویان به دنبال آنها
ما هم گول زدن، الان دیگه از این کارا نمیکنیم، به جاش به روش های دیگه بقیه رو اذیت میکنیم
نه شما معلومه خودتون زدید
58061/1000113