هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ali-Valicheki من دقیق داستانو نمیدونم ولی انگار بهتون برخورده
ببین بنظر من با توجه ب این که 90 درصد جامعه موفقیت و داخل تجربی میبینن این بنده خدا هم گفته حالا اگ تجربی هم نری و ندونی میتوز اینا چیه بازم میشه موفق شد
این برداشت من بود حالا تو ک تجربی ایی بهت برخورد ولی خب بنظرم چیز جدی ایی نبوده
حالا باز همینه دگ هر کی ی برداشت داری و بخاطر همین نباید چنین چیزی میگفت ولی خب پیش اومده حالانوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki من دقیق داستانو نمیدونم ولی انگار بهتون برخورده
ببین بنظر من با توجه ب این که 90 درصد جامعه موفقیت و داخل تجربی میبینن این بنده خدا هم گفته حالا اگ تجربی هم نری و ندونی میتوز اینا چیه بازم میشه موفق شد
این برداشت من بود حالا تو ک تجربی ایی بهت برخورد ولی خب بنظرم چیز جدی ایی نبودهخیر بهم بر نخورده
....یکم ناراحت شدم از این مدل مقایسه کردن
بیشتر قصدم توصیه بود....که البته اکثر مواقع همچین کاری نمیکنم...ولی خب به هر حال حرفمو گفتم
امیدوارم که منظورمو بهشون رسونده باشم -
@AMIR-RAMOS-BARDIA اگر در جریان باشی
چلسی هر روز داره دو سه تا بازیکن میگیره
لیست تیمش ۳۳ یا ۳۴ نفرست فکر کنمنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi آهان
آخه یکی باید باشه از اینا استفاده کنه وگرنه حیف میشن -
Seyed sadegh Razavi آهان
آخه یکی باید باشه از اینا استفاده کنه وگرنه حیف میشننوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA
دیروز اینجا دنبالت بودم
حضورت کم رنگ شده اسطوره -
Seyed sadegh Razavi
چرا آمار غلط میدی 51 هستش با سند و مدرکفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده@0Farzam0 تعداد بازیکنای چلسی ۵۱ تاست؟
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki
منشن میکردی دا
خوبی؟ -
Seyed sadegh Razavi آهان
آخه یکی باید باشه از اینا استفاده کنه وگرنه حیف میشنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA فصل بعد چلسی بشدت وحشتناک میشه
تا بازیکنای جدیدش مچ بشن زمان میبره
ولی فصل بعد غوغاست احتمال زیاد -
@AMIR-RAMOS-BARDIA فصل بعد چلسی بشدت وحشتناک میشه
تا بازیکنای جدیدش مچ بشن زمان میبره
ولی فصل بعد غوغاست احتمال زیادنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi همچین چیزی نیست به نظر من یه سرمربی خوب باید باشه استفاده کنه اگه هر چقدرم بازیکنای خوب داشته باشه ولی مربی نمونه تیم رو جمع کنه هیچی نمیشن
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
وقتی کسی پست نمیزاره ... خب یعنی سرش شلوعه دیگه
چرا منشن کنم
.
میگذرونم..فیزیک (سینتیک)سلام میرسونه
شما خوبی اسطوره؟ -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی خیلی قشنگه ادم طرفدار تیم شهرش باشه @Y-D-iut
منم طرفدار نساجیم -
Seyed sadegh Razavi همچین چیزی نیست به نظر من یه سرمربی خوب باید باشه استفاده کنه اگه هر چقدرم بازیکنای خوب داشته باشه ولی مربی نمونه تیم رو جمع کنه هیچی نمیشن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA مربیشون خوبه
این فصل زده جاده خاکی
وگرنه در کل مربیه خوبیه پاتر -
خدایی خیلی قشنگه ادم طرفدار تیم شهرش باشه @Y-D-iut
منم طرفدار نساجیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
🥰
تیپ زرد مشکی هم به خاطر همینه -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa اولش لخت شو نبود؟
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
وقتی کسی پست نمیزاره ... خب یعنی سرش شلوعه دیگه
چرا منشن کنم
.
میگذرونم..فیزیک (سینتیک)سلام میرسونه
شما خوبی اسطوره؟نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki این چند روز هم یکم حالم درست درمون نبود هم یکم زیادی برنامم سنگین
.
ممنون بد نیستم خودت خوبی؟ -
@AMIR-RAMOS-BARDIA مربیشون خوبه
این فصل زده جاده خاکی
وگرنه در کل مربیه خوبیه پاترفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi بنده خدا اینقدر بازیکن ریختن سرش
اور دوز کرده -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa امروز خیلی خوشحالی بزار ی تست شیمی برات بفرستم اشکت دراد سر محاسبات
-
@Ali-Valicheki این چند روز هم یکم حالم درست درمون نبود هم یکم زیادی برنامم سنگین
.
ممنون بد نیستم خودت خوبی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki این چند روز هم یکم حالم درست درمون نبود هم یکم زیادی برنامم سنگین
ایشالا بهتر بشی زودتر داداش
️
.
ممنون بد نیستم خودت خوبی؟ -
@R-Aa امروز خیلی خوشحالی بزار ی تست شیمی برات بفرستم اشکت دراد سر محاسبات
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ستاد زهر مار سازی روز یک کنکوری
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشالا بهتر بشی زودتر داداش
️
.
ممنون بد نیستم خودت خوبی؟نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi ممنون تو هم انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
️
-
Seyed sadegh Razavi ممنون تو هم انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA عشقی
️
-
Michael Vey ستاد زهر مار سازی روز یک کنکوری
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA شعبه دیگری ندارد