هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اهان
چی میکنی با علافی:/
لعنتی عذاب اوره قدر اون زمانی که وقتمون پر بودو ندونسیم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo من خودم کاری نکردم. اطرافیان کاری کردن!
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo اورِگا اورِگا
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 شما ها چی کردین اینقد صمیمی شدن://
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo اووو همینه
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده
Matin Mousavi 1 رمز رستگاریه لو نمیدم
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکنن -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo چه کار کردی؟ به ماهم بگو
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 منو کسی نمیتونه کاری داشته باشهزهرچشم گرفتم اولش
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
از بیکاریه همش -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون کووووچه های شهر پره ولگرده ..
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo اخه واقعا آدم نمیدونه چی بگه بهشون! من خودمم اطلاعات دقیق ندارم
-
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون ..
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mo Xo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mo Xo به به چشممان روشن
-
@حمید-صباحی
حق به توان بی نهایت -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد ما ول کردیم، اینا ول نمیکنن. خیلی باعث استرس بیشتر میشن!
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 حالا تو خونتو کثیف نکن
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن که -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
از دیروز که گفتن هفته بعد میاد همه هی گیر میدن چیکار قراره کنی -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@حمید-صباحی دقیقا
مثلا میخوان بگن ما هم هستیم!
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
به خدا من اصلا به فکرش نبودم چون سال اول استرس خوردم چی شد؟
من نمیگم پیگیر نباش اما آیا نتیجه من تو آینده شما تاثیر میزاره. -
@حمید-صباحی من کل دورم شده از این ادما :))) از صبح شروع میکنن .. نیومد ؟ مجتبی چیکار کردی ؟ کی میاد /؟ قبولی ؟ شام رو کی میدی ؟
پست 595261 از 1000113