هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نفس عمیق
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr. Perfect on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
من اطلاع نداشتم
تبریک میگم بهتون خوشحال شدم انشالله به بهترین هاتون برسید️
الان چه رشتهای رو تحصیل میکنید؟
مشکلی نیستخیلی ممنونم همچنین شما
ژنتیک میخونم -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعیتش تا الان از برق چیزی نخوندیم انشالله از این ترم شروع میشه
ولی مدار ها رو میشه با تحلیل منطقی و درست به جواب رسوند اونم در کوتاه ترین زمان فقط مستلزم درک درست از این مباحث جریان و اینا هست
-
یادش بخیر
موقعی که درس میخوندم چای یا هر نوشیدنی گرم دیگه میاوردم میزاشتم کنارم
یادم میرفت ازش
بعد یهو چشمم میفتاد بهش
که دیگه سرد سرد بود️ -
0yasin.sh0replied to Mr. Perfect on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
Mr. Perfect اره یکم پیچیده هستش حالا یا پیچیده هست یا کتابا و ازمونا پیچیده میکنن!
-
@R-Aa
رحمان به ساعت نکشیده آنفالو میکنی
وات هپند برو -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خداروشکر
منم خوبم
درست متوجه نشدم
فراموشش کن...
ممنوننه خب دوباره میگم باید بگم
الان مثلا تو تاپیک تودلی بالا یه زنگوله هست نوتیف خاموش میشه و اینجور چیزا... همه تاپیک دارن
بعد بری تو لیست تاپیک غیر درسیا مثلا تودلی و شعردانه کنار همدیگن
رو هردوشون اون مدل بزنی سبز شه از اون مواردی که کلا بالا هست میتونی نوتیف هر دو تاپیک رو همزمان ببندی -
@MAT
کلا نه امتحان معلوم از کجا میاد چون منبع مشخصی نداره اساتید میگن هاا از کدوم کتاب درس میدن ولی از اون سوال نمیدن
اصلا زمان کلاس ها بده یه جورایی از کار و زندگی می اندازه
یه روز استاد میاد یه روز نمیادکمی به برنامه گی هست گویااا
ولی مدرسه همه چی کاملا با برنامه پیش میره
دانشگاه فقط یه چیزش خوبه اونم اینکه هر چی رو میخونی اون رو عملی کار میکنی کاملا باد میگیری
-
لپ تاب یا لب تاب یا هر چیزی
عزیزم
مرگت چیه به نت گوشی وصل نمیشی؟
نمیبینی شرایط منو عایا؟ -
Ansel
من چند روز اول خوراکی یا چایی که کنارم میذاشتم... اصلا نمیتونستم درست تمرکز کنم .. همش چشمم بهش بود
یهو برمیداشتم همه رو یکباره میخوردم️
... بعد ادامه میدادم...
به این نتیجه رسیدم کلا خوراکی ای کنارم نباشه... -
چرااا چراااا was unableeeee
-
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
رشته جذابی هست واقعااا
انشالله موفق باشین
ترم اول رو تموم کردین؟
-
ب قول اقا ماشالله
من عصبیمممممم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to ma.a on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
جواب گوشی: همیشه موقع هایی که کار مهم داری باید اذیتت کنم دیگه -
@0Farzam0
-
_____replied to Mr. Perfect on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط _____ انجام شده
Mr. Perfect
چقدر جالب...
ولی خوب گاهی این نظم آدمو اذیت میکنه....
اینکه خود آدم حق نداره استادش رو انتخاب کنه یا واحدی رو که دوست نداره مجبوره بخونه کنه...
و از اینجور مشکلات -
Mr. Perfect فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین کتابی که من باهاش فیزیک رو تو کنکور بالا زدم کتاب کامل طلایی و موج آزمون و خیلی سبز هستن اینا رو کامل کامل کار کنی عالی میشی
-
Michael Vey
آبتون قطعه؟
596581/1000113