هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ma.a بزن دیگر بعد تو اون کادر بنویس
-
@Matrix
چی خب؟! -
@ooo خب به جمالت
-
لپ برام نمونده بس که تو گاز گرفتی خاهر
-
@Matrix
آهان اومدم -
@ABR_DJ زدم
-
مثلث پاسکال خیام دوسدارم
-
حتی نصفشو
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to CpR on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh
شیرین هست ولی ....
هعییی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
وای این چقدر شبیه دوست منه:||| -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستم بهم زنگ زد
فردا امتحان زیست داریم ،یه سوال زیست ازم پرسید و گفت ،خب داری چی می خونی تو الان ؟
گفتم دارم شیمی می خونم ..
گفت مگه فردا امتحان زیست نداریم تو داری شیمی می خونی ؟
کار من همیشه اینطوریه -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی
متاسفانه وقتی یه نفر وارد دایره روابط دوستانم میکنم
دیگه نمیتونم از دایرهه بندازمش بیرون
وگرنه اینم مینداختم... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی خوب شد گفت ها
قرار شد قبل اینکه بقیه فصل ۷ رو سر کلاس دبیرمون بگه خودم فیلم هاشو ببینم ها
کلا یادم رفته بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
زهرا من توئم یا تو منی ؟
منم دقیقاا همین طوری هستم
خیلی وقتا از دستش ناراحت میشم جوری که خیلی عصبانیم ازش ولی تا این که می بینمش انگار همش یادم میره !! -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Hamed.s
منم از نیر دیدم اتفاقا -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی خیلیا اینجورین
نه من یادم نمیره
اگه صمیمی باشمم بهش میگم...
فقط مشکلم اینه:
طرف فکر نکنه با دسته کورا طرفه همین!
اما خب اگه باهاش اوکی نباشم بهش نمیگم
میزارم فک کنه باور کردم -
ma.a ممنون
-
@ABR_DJ خواهش
-
با کلمات .... یه جمله بگین
متولد . شد . کتاب فروشی . خواندن . در . شدم . و. کتاب . آغاز . من . دوباره -
Danial.alreplied to ma.a on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
606681/1000113