هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Danial.al شک ندارم
-
ma.a بای بای
-
خب کیا هنوز هستین؟
میخوام سوال بپرسم -
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
اره اتفاقا خیلی دوست دارم بعداز اینکه وضعیت کنکورم مشخص شد تو رشته های دیگه هم فعالیت بکنم
ولی میدونی هرچی فکر کردم دیدم من به ۲۰۰ ۳۰۰ سال زندگی با تن و مغز سالم نیازمندم -
مهشید حسن زاده 0replied to Gharibe Gomnam on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam به سه چیزنیازداری
اولویت بندی
تعهد
استمرار -
فقط منوریحانه ایم؟
-
حاجی نصفتون زیر آبین️
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
در رفتنچی.میخواستی بپرسی -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چیطو
-
میخوام بپرسم
اگه طرفتون از نظر اعتقادی باهاتون متفاوت باشه؛ به زندگی باهاش فکر میکنین؟ -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب کیا هنوز هستین؟
میخوام سوال بپرسماگ سوال حاشیه ایی داری هستم ولی سوالای روتینو ولش
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
مهشید حسن زاده 0
نه اصلا
از طرفی از این موارد تو خانوادمون زیاد داشتیم
من نمیتونم یه ادمو عوض بکنم حتی اگه دوسش داشته باشم تا وقتی که خودش نخواد عوض نمیشه
اما مسئله فقط این نیست
داستان از جایی شروع میشه که شخص سوم یعنی فرزند وارد زندگی بشه
اونجا اتفاقاتی که نباید بیفته میفته
پدر و مادر هم جهت نیستن برای تربیت بچه و فرزند میفته تو سردرگمی حتی اگه مثلا پدر بگه تربیت بچه با زن منه اما بچه عملکرد پدر و مادر رو میبینه
و شاید این چیزایی که میگم خیلی بدبینانه بنظر بیاد اما از اونجایی که به چشم دیدم کاملا واقع گرایانه است
خب و درنهایت در خانواده های اطراف این اتفاقات افتاد:
زنه به سمت راه شوهره رفت یا بینشون جنگ شد و طلاق گرفتن و اگه فرزندی در کار بود منزوی و سردرگم موندن یا یه زندگی سرد از این سه حالت خارج نبودن
و یه چیزی که خیلی ازش مطمئنم اینه که
این طرز تفکر که طرف تو دوران نامزدی از فرد مقابلش یه سری از خصلت هایی دیده که نمیتونه باهاشون بسازه
مثلا
زبون تند و تیز یا خسیس بازی و...
و فکر میکنه برن تو زندگی درست میشه صد در صد غلطه
تو زندگی شخصی نه تنها درست نمیشه بلکه صد برابر بدترم میشه -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 یس
اعتقادات هر کس مثل اثرانگشت فقط مختص خودشه ، نمیشه چون اثر انگشتت فرق میکنه با یکی دیگه بهش جواب منفی بدی -
مهشید حسن زاده 0
نه حتی ی درصد -
این هم از نفس های آخر....
اما نفس هایش گرم بود ....
پس زنده میماند.......
609594/1000113