هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 دیگه جوابتو ندیم بتونی بخوابی
-
Ainoor من؟ یا یکی دیگه منظورته؟
-
زهرا بنده خدا 2replied to حسین کاظمی 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
میتونه درست باشه -
زهرا بنده خدا 2replied to حسین کاظمی 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
خوابم نیست -
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 مشکل ریشه ایه پس
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa امشو نمی چیطو شد که سروم ایطو شد وینگه میده تو کلم
-
I_Fatemeh_l خودم عزیزم خودم...
-
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 راه حلش پیش منه وایسا یه چند تا تست نردبام میفرستم از فیزیک بخوای حل کنی خوابی
-
Rahman Aareplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli وینگه
-
زهرا بنده خدا 2replied to Hamid.s on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Emmet200
وقتی هدفش رو تعیین کنه
و تمام تلاششو واسه رسیدن به اون هدف کرده باشه
و درنهایت از عملکرد خودش راضی باشه
(هر چند واسه من اون رسیدن به هدف هم مهمه ،جدای از هدف و تلاش) -
من که عمرا نمیتونم حتی واسه یه ثانیه
سریع دعوام میشه -
همون همیشگی به توان بی نهیت
-
این پست پاک شده!
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l وای نه اینو برا مهشید زدم
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l چرا امشب اینجوری منشن میشن پیامام
-
زهرا بنده خدا 2replied to حسین کاظمی 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
اگه تستای ریاضی و فیزیک رو حل کرده بودم و بهانه نیاورده بودم
الان یه دانشگاه بهتر بودم
پس خودتون حل کنید -
البته همش بهانه نبود...
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l گوشیمم مث خودم سرما خورده حالش خوب نیست
-
من برم تا با این منشنا خودمو ب باد ندادم
شبتون بخیر
609901/1000113