هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb منظورت نمیفهمم ولی اگه فحش دادی محظ احتیاط خودتی 🥲
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
دادا چون اونجا اصفان بودا
هر کی جیکش درمیومد مستقیم میرفت تو گونی
واسه همین -
Danial.alreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fateme-goli اوه بپا حالا ناخونت نشکنه این چیزا به کنار سامورایی
-
AmirBarsamreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb من؟من خودم آنقدر مقام منزلتم بالاست که جانشین کسی نیستم ولی دنبال جانشین میکردم برا خودم
البته نفهمیدم از چه لحاظ گفتی -
Danial.al
دلم سوخت براشون ...
خیلی کم تو لیگ بودن...
ولی خداروشکر دیشب صعود شمس آذر به لیگ قطعی شد
اولین نماینده قزوینی لیگ برتر -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ وای نه
تازه ژلیش کردم 🥺 دلت میاد 🥺 -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut
-
Danial.alreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بازی های شاهین سپاهان خیلی خوب میشدن اکثر
-
@Fateme-goli
خداروشکر که متوجه نشدید -
AmirBarsamreplied to fateme.shafeie on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli خب کارای خطرناک واسه بچه های زیر ده سال که تازه ناخن ژله ای کردن خوب نیست
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb خودتییییییییی
-
AmirBarsamreplied to Danial.al on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al آره خیلی خوب بود
-
@ABR_DJ
حالا یبار ازت تعریف کردم خرابش نکن دیه -
@ABR_DJ تو چرا انقدر امشب سم شدی
-
بچا میگما
شوما ها پروکسی خوب ندارین
وسط دانلود یهو قط شد -
AmirBarsamreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb انگار من منتظر تعریف و تایید تو بودم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ شیطونه میگه همین ناخونامو بکنم تو ک..... کتفت تا اینجوری با من حرف نزنی
منحرف بدبخت -
-
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut پروکسی چند روزه درست وصل نمیشه واسم
-
DexterMoreRight تجربیreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده
@ABR_DJ
دسیسه میکنم بر علیهت تا خرخره در لجن فرو بریا
622230/1000113