هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
ای بابا
عجب گرفتاری ای -
وایی خدا مث سال قبل خرداد نشه که من 20 روز خوابیدم ملت بجاش تست میزدنا که ......
-
من اگه نخوام برام نوتیف نیاد چیکار بکنممم
-
-
بابونــــهreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نوتیفتو ببند
-
Gharibe Gomnamreplied to بابونــــه on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
بستم باز میاد -
بابونــــهreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam درست نبستی
از آلا واسه من اصن نوتیف نمیاد
نمیدونم چرا -
Gharibe Gomnamreplied to بابونــــه on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
درست نبستی چیه بابا
بستم -
بابونــــهreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ️
نیمه باز گذاشتی -
چشمام انقدری سوز میکنه که میخوام اب سرد بازبکنم سرمو ببرم زیرش
-
Gharibe Gomnamreplied to بابونــــه on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ریحانه تو هم جواب میدی به سوالم تو تاپیک مشاوره کنکوری؟
-
Gharibe Gomnamreplied to Zahra.HD on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
چه سوالی هست -
Gharibe Gomnam
بله متاسفانه .... -
اون دخترایی که موهاشون لخت و صافه موی کوتاه بهشون میاد
اگه روزی دختری موهاش فر بود و خواست کوتاه بکنه مطمئن باشید بعد کوتاه شدن موهاش
قیافش شبیه پسرای تخس ۷ ۸ ساله میشه -
0yasin.sh0 چشمت بی بلا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون دخترایی که موهاشون لخت و صافه موی کوتاه بهشون میاد
ب من کوتاه نمیاد:|
-
-
خب .....
پیرم و...... -
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
خوبه یه اسثتنا پیدا شد
629521/1000113