هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
به به -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آقایِ همساده on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
آره درسته اونو کشیدم ؛خوب یادتونه ها -
پرستو بابایی بیا دادم یکی دیگه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
20 هزار با 4 هزار خیلیه فرقش خو
-
اون مهمه تو دوازدهم خیلی مهم تر میشه
-
@AmirReza-Bhb مچکرم
نه بابا خواهش میکنم -
پرستو بابایی آره یادمه
-
چشام درد میکنه
-
اه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
میگن اگه کسی بدی می کنه تو با بدی جوابشو نده ،منم الان همینکار رو کردم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
پرستو بابایی
پس چرا به من دوتا منفی دادین؟ -
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to ma.a on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
انشاء الله خوب میشین -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ار هر وری فک میکنی تهش ب چیز خوبی نمیرسی پوففففففففففففففف
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این چ وضعشه اصن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
اینم سومیمنفی هام تموم شده بود نمی تونستم منفی بدم
-
چشم درد دیوونه کننده است
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اها
-
@0Farzam0 مرسی
-
Alzahra
درود بر شما
شکر خدا خوبم ...
خودتون خوبین؟
انشاا....
سال نو مبارک بانو ........
ایام به کامتون باشه ...
بدرخشین همیشه......