هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
@fatemeh-ma
@ali-valicheki
اقا همش ت نگین میگم توانا بود هر ک دانا بودا -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to romisa on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
romisa موفق باشید
خوبین؟ -
Romina 2006 تجربی یازدهمreplied to mohammadhassan on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کنم بیشتر از یک ماه الا نیومدم...
سلام -
@soniaaa میفهمم ️
-
حالا تو صحنه دعوا باشی نتونی کاری بکنی خیلی بده
-
@fatemeh-Ma
اوکی خخ -
Gharibe Gomnamreplied to Alireza Varamanzar on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
انشاءالله در این شرایط قرار نگیرید اقای رزمی کار
یک نفر رو میشناسم ایشون سرگرد پاسدار بودن بعد یه بار برای یکی از دوستاشون یه اتفاقی افتاد حدودا ساعت ۲ نصف شب یک خانم و اقایی با وضعیت نامناسب و حالت غیر طبیعی بودن بعد دوست ایشون بهشون میگن که شناسنامه همینکه میگن شناسنامه یه لشکر میریزن سر این بنده خدا
بعد این اقاهم اتفاقی داشتن رد میشدن از اونجا یهو میبینن همه ریختن سر یه نفر میرن جلوتر میبینن دوست بدبختشونو دارن میزنن
این بنده میره جلو دوستشو نجات بده یه لشکر دیگه میان وسط حالا این دونفر تنهااا
اون لشکر یکی چاقو یکی قمه یکی چوب یکی چمق دوتا موتوری یکی مرد یکی زن اصلا یه وضعیتی
ایشون اول هیچ کاری نکردن بعدش همه با قمه میکوبیدت تو سر ملاجش موتوریه هم هی میرفت یه قمه میزد به بنده خدا بعد خب محدودیت استفاده از وسایلم داشتن دیگه هیچی یهو گردن موتوریه رو گرفتن پرتش کردن زمین انقدر مشت زد بهش که خون بالا میاورد
بعدش رفت سراغ اون یکی تمام لباسش پاره پاره و اصلا افتضااااح اون دوستشم که نگم
یا یه بار دیگه ۵۶ نفر ریختن سر ۳ نفر با چاقو و...
منم تو صحنه حضور داشتم
واقعا چقدر بد بود
حالا به ماهم میگفتن بچه این جلو نیاین من خواستم جلوهم برم ولی نزاشتن دیگه
واقعا دلم میخواست یه مشت تو دهن اون زنیکه که با چوب میخ دار عین اجل معلق بالا سر بندگان خدا وایساده بود بزنم حیف واقعا حیییف -
@soniaaa
هیچی ادامه بده خخ -
کیمیا
@fatemeh-maمیگم وقتی دو نفر ب ی شعر جواب دادن قانون بازی چیه ؟
-
من وقتی میخوام دینی بخونم
سلام وااامانده
:///
پست 636689 از 1000113