هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician دریافت شد
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician بابا بیا بریم دورهم خوش میگذره
-
سلام من به تو یار قدیمی
منم همون هوادار قدیمی
هنوز همون خراباتی و مستم
ولی بی تو سبوی می شکستم -
به همت تو ساقی تو که گره گشایی
تو که ذات وفایی همیشه یار مایی -
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi فاصله سنیشون زیاده باهات ؟
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al خواهر دومم نه فاصلمون کمه
خواهر سومم آره فاصلمون زیاده -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi تو مرد مناسبی واسه ازدواج نیستی پس
-
Danial.alreplied to fateme.shafeie on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
-
Mr.Amir1replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
-
Mr.Amir1replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
قربانت
سال نو شما هم مبارک
امیدوارم سال خوبی کنار خانواده داشته باشین -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al برم دنبال یکی دیگه بگردم که خواهر نداره
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli آره خلاصه کنسله
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi میگمک
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Soniaaa
دیگه چکار کنیم دیگه عاشق حافظیم و.....
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_گل-سرخ_
منم همینطور ،امیدوارم زودتر برگردم به روال قبلی ،این عید نتونستم زیاد بخونم -
عجیبه..........
-
ارغوان شاخه همخون جدا مانده من.........
-
هعیییییییییییییییییییی
-
@PYA در ترین های ۱۴۰۱️ گفته است:
@ABR_DJ
خبر آقای اَبر
امسالو که متنآهنگ ترین زنحیره کنکوری بودی
کمترین چت رو نسبت ب سال های قبل داشتی
غیر درسی ترینخیلی سپاسگزارم
آره اصلا فکر کنم اعتبار های درسیم به ۱۰۰ تا نمیرسه -
@Ahmadreza-Alipouryaan در دانلود کردن ویدیو از سایت دانا گفته است:
Kourosh Mousavi ممنون میبینم حتما تابستون بوکمارک کردم
علاوه بر لینوکس من باید بشینم برنامه نویسی هم یاد بگیرم.
یعنی برنامه ریختم سه - چهار روز بعد کنکور شروع کنمچه زبانی توی فکرته؟
به چه شاخه ای علاقه داری؟
تا حالا کد زدی؟ (اگه آره چند وقت)اینا رو اگه دوست داشتی جواب بده تا بتونم زبانی که به نظرم برات مناسب تره رو پیشنهاد کنم
640487/1000113