هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نه اینجا ما شکل رو می کشیم. بعد خورشید وفتی تو تیر به 23 درجه عمود می تابا هرچی که دیگه زیر اون بیفته تا استوا خورشید رو در شما می بینه سایش به سمت جنوب تشکیل میشه.
خرداد قبل تیره زیرش میفته -
باید ببینیم تو اون زمانه کجا داره عمون می تابه
-
-
ما ها رو به تربیب می زاریم مدل شکل کتاب.
مثل s چرخ یده شده هست.
بعد اینکه بگه خورشید کجا داره عمود می تابه و اینکه آدمه کجا هست تشخیص می دیم سایهش کجا تشکیل میشه و خورشید شمال می بینه یا جنوب -
این پست پاک شده!
-
@ABR_DJ
@0Farzam0 شما میشه نظرتون بگید.
-
jahad_121
ببین الان استاد میگه تو 23 درجه تو 18 خرداد سایه ب سمت شماله
خو استاد خیلی تقریبی مدار 23 درجه رو بالای اون خورشیده مربوط ب خرداد کشید
الان اگ من ینمه پایین تر میکشیدم کل سوال میخورد ب هم
الان چ خاکی ب سرم بریزم ؟@Soniaaa
@0Farzam0
-
@Soniaaa
اینکه دست نویسه صحفه سفیدشون نیست؟
من مشکلم اینه.
فقط جزوه هه هست. ولی توضیح های خودشون که خیلی خوبه نیست. تو اون صحفه سفیدی هست که می نویسند ولی بار گزاری نمیشه هی -
@Soniaaa
اینکه دست نویسه صحفه سفیدشون نیست؟
من مشکلم اینه.
فقط جزوه هه هست. ولی توضیح های خودشون که خیلی خوبه نیست. تو اون صحفه سفیدی هست که می نویسند ولی بار گزاری نمیشه هی -
@Musician
سلام خیلی ممنون.
من قسمت پر شده خود جزوه رو دارم ولی اونای که داخل تخته سفیده ندارم. نمی دونم این قسمت های اولی این طوره یا جای دیگه هست -
@Musician
سلام خیلی ممنون.
من قسمت پر شده خود جزوه رو دارم ولی اونای که داخل تخته سفیده ندارم. نمی دونم این قسمت های اولی این طوره یا جای دیگه هست -
@Musician
اهاا الان که گفتید رفتم تا اخر جزوه جلسه رو دیدم مثل اینکه اون اخره هستن
من ندیدم
خیلی ممنون.
حالا کشفشون کردم. قبلان تنبلی می کردم نیم رفتم تا اخرش فکر می کردم اونا ادامه جزوه اینده هست. ولی اخرش صحفهها گذاشته شده. -
@Musician
اره همینا الان دیدمشون خداروشکر. خیلی ممنون
-
قلبم داره میاد تو دهنم
-
@Musician
اهاا الان که گفتید رفتم تا اخر جزوه جلسه رو دیدم مثل اینکه اون اخره هستن
من ندیدم
خیلی ممنون.
حالا کشفشون کردم. قبلان تنبلی می کردم نیم رفتم تا اخرش فکر می کردم اونا ادامه جزوه اینده هست. ولی اخرش صحفهها گذاشته شده. -
دلم شورمیزدا
-
هورا یافتم
️