هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سونیا مشکل زمینت حل شد؟
@Soniaaa -
خستم کردی لعنتییییییییی
-
یعنی امروز از اون روزا بود که از ایران و تمام تحریم هایی که داره و فیلترینگش متنفرم
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم . -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _MILAD_ on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_
آقا میلاد
فاگو زیستم سوالاش و تم خوبی داره
منبع رتبه یک ۱۴۰۰بود دوزادهم تجربیش -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگ های محسن یگانه عالیه ،از هر نظر ...^_^
-
_MILAD_ قشنگ معلومه زجر کشیدی یه ذره بگذره خیلی رک میشی میگی .
-
که مطالعه کنه
-
پرستو بابایی
من هنوز با واقعیت مدار کنار نیومدم ,
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشه -
چندماهه هیی فیلتر شکن عوض میکنم خداوکیل یه نرم افزار تو این کشور کوفتی عین ادم جواب نمیده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
هوففف ،من به سختی دارم تمومش می کنم :// -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
راستی زیست دوازدهم رو تا کجا تونستید بخونید ؟ -
همینجوری پیش بریم دیگه فیلتر شکنی نمیمونه که کار کنه.همه بعد یه مدت از کار میفتن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
Fasl3 -
پوف
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می بینم که برگشتی و
640809/1000113