هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Succinate on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی عاشق این بخش درس خوندنم که یه اصطلاح، یه تعریف و... رو نمی فهمم و تو سرچ های گوگل غرق میشم تا بفهمم چیه️
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
@Musician در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
دیشب حافظ با صورتی غمگین گویی از فردایی غم انگیز سخن میگفت .... گویی اتاقی که شمعی در آن فسرده گشته...
حافظ گفت :
ای صاحب فال ، شما به زودی مغموم خواهید گشت از انجا که شما را به توصیه ای نیکو خوانده اند و شما پیشنهاد قهوه را رد کرده اید و به دلیل ممانعت از نوشیدن آن، از لحاظ روحی در پریشانی به سر خواهید برد ....
از برای این فعل شما ، از آرزوهای تان بازخواهید ماند و تحقق و ان ها از عالم حقیقت خارج خواهد بود....
این چی بود دیگه انصافا -
M.Shajarian تجربیreplied to Succinate on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط M.Shajarian انجام شده
@Alba بله همینطوره ... غم انگیزه ......
-
ادم خسته انصاف نیست ایسگاش گرفته بشه
-
@Alba
50 هزار تومن هم واریز کنید
به خاطر این که شما ناظم انجمنید 49 هزارتومن برای شما!
-
@Alba
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
50 هزار تومن هم واریز کنید
به خاطر این که شما ناظم انجمنید 49 هزارتومن برای شما!
هر موقع قهوه خوردم باشه
-
@Alba یعنی کی دقیقا؟
-
هعییی خدا خودت رحم کن این روزا تموم شه بریم گم شیم دانشگاه خسته شدیم دا
-
-
من گشنمه آخه
-
تازه گشنم بود رفتم نون و ماست خوردم پیتزا نشونم میدید نصف شبی
-
@Soniaaa اععع پس خوب شد
خواستم به یه نفر حرص بدم گویا مضاعف حرص دادم
خوشحالم -
به تازگی متوجه شدیم اینقدر که حافظ با فرهاد رفیقه با شاخه نبات رفیق نبوده
-
M.Shajarian تجربیreplied to AmirBarsam on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط M.Shajarian انجام شده
@ABR_DJ
هعییییی.......
یاد اون روزا بخیر...
دیگه رفته اون دنیا دارم تو عالم مجاز باهاش قرار میزارم دیگه... -
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
بیچاره شاخه نبات -
Rahman Aareplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician
-
@ABR_DJ
از قضا خواب تو رو هم دیدم... اونقدر بد بود پاشدم تا صبح بیدار موندم....... -
-
@ABR_DJ الان یه هفته هستش به فکر توام......
هعییییییی چرا تو اینطوری شدی اخه
640927/1000113