هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کاش بیکار بودم
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh منتغیه
-
CpRreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi امری داشتی؟!
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
سلام منم رسوندی بهش؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh بنازم اعتماد به نفسو
-
CpRreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi شکی نیس
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی عزیزید شما ️
حوصلم به شدت سر رفته و دوستم از یه چیزی ناراحته بعضی وقتا حدس هام درست در نمیاد امیدوارم که ایندفعه هم اینطوری باشه -
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi سلام؟ گفت نمیخوام ببینمش؟
میدونی فالت چی در اومد؟
اصلا بخونم .........؟ -
CpRreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط CpR انجام شده
Seyed sadegh Razavi
یاد ستارهِ سهیل گفتن دختر عموم افتادم برا همین اینو گفتم -
CpRreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi حالا آتیش نگیری سه تا پشت سر هم فرستادی
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi سلام؟ گفت نمیخوام ببینمش؟
بابا ما با حافظ این حرفا رو نداشتیم که
میدونی فالت چی در اومد؟
اصلا بخونم .........؟بخون بیزحمت
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh آها
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh حواستون باشه آتیشه دامنه بقیه رو نگیره....
-
CpRreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh آره خلاصه
-
من اومده بودم کرمان بعد رفتم دسشویی
یه دختره داشت سیگاری میکشید من نفهمیدم چط جستم از دسشویی
حالا دسشویی ها 3 تا بود و خلوتتت فقد همون دختره بود تازه اینط چیزی دیده بودم -
M.Shajarian تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط M.Shajarian انجام شده
Seyed sadegh Razavi
حافظ گفت :
ای صاحب فال ، تو را با فرهاد خویشاوندی باشد و احاطه دارم که پسرعموی اویی ...........
ولی یکی از خصال تو مرا بسیار به ترس وا داشته ......
خبر رسیده که مجازات خود در باب افتادن در سیاه چاله ای را تایید نمودی و فرهاد را هم در این امر میخواهی شریک کنی ؟
حقیقت دارد؟.......میدانی تو با این فعل خود چه ضربه ای به ادبیات پارسی و پاسداشت ان و بقای ادمیان وارد میکنی؟!!
فرهاد در سیاهچاله بمیرد تو چه میکنی؟
فرهاد استعدادی دارد که ما به آن در این اوان نیازمندیم...... -
بعد باز دختره قشنگم میگ من سیگاری شدم نمیخواستم جلو بابام بکشم اومدم دسشوییا
منم ک هنگ کرده بودم قیافش ترسناک بود گفتم خوبه
641670/1000113