هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یجوری احساس تاسف میکنید برا پشت کنکور موندن آدم
من خودم انقد متاسف نیستم بخدا -
moBn
سلام خوبی عزیزجان؟5 تا کلمه که دوسشون داری و با شنیدنشون خوشحال میشی
و 5 تا کلمه که شنیدنشون ازارت میده .....
ودر اخر کلماتی که گفته تو جملت همشون رو به کار ببر ....نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian
مرسی فرهاد عزیز
کلمه خوبا: کتاب/ موسیقی/خنده/ زعفران/ غذا
بدا هم: تابستون(وما ادراک تابستون: گرما و خشکی و...)/غرور/سانسور/تعصب/تجاوزدرمورد جمله حقیقتا نتونستم یه جمله بگم که همشونو داشته باشه. اومدم یه متن داستانی نوشتم که اونم داشت خیلی طولانی میشد که ناکامل گذاشتمش برا بعدا بفرستمبرات. معذرت جدا
البته فوتبال الانم بی تاثر نیست -
@M-Shajarian
مرسی فرهاد عزیز
کلمه خوبا: کتاب/ موسیقی/خنده/ زعفران/ غذا
بدا هم: تابستون(وما ادراک تابستون: گرما و خشکی و...)/غرور/سانسور/تعصب/تجاوزدرمورد جمله حقیقتا نتونستم یه جمله بگم که همشونو داشته باشه. اومدم یه متن داستانی نوشتم که اونم داشت خیلی طولانی میشد که ناکامل گذاشتمش برا بعدا بفرستمبرات. معذرت جدا
البته فوتبال الانم بی تاثر نیست -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay واقعیته :))
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وی جزوه مدار را رها میکند و به تخت پناه میبرد...
-
لوبیا پلو تو باید ثبت جهانی شی!
-
_Reza_ کنکور 99 شیمیش سخت بوده خدایی اون سواله رو دیدی رضا قشنگ از سه کتابم ترکیب کرده بود
-
خدا عاملهای بدبختی مارو حذف کن از خودمونیم هم ک چ بهتر ماهم حذف کن خبرشو پخک
moBn در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مودریچ چن سالشه؟
37 اینا
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al ها والا
خوب مونده -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا:
جزوه هامو تکمیل کنم
کارای زبان و انجام بدم
شروع کنم ویدیو معادلات ببینم شب امتحانی نشم!پ.ن: یادتون باشه فردا شب ازم بپرسین!
-
هووووومممممم
-
داروین رفته بود پارک، دید مثل میمون از درخت توت آویزونید زنگ زد گفت نظریه تکامل کنسله.
-
زوج خوشبخت: ماست سون+ لوبیا پلو
-
moBn
قربانت ،خیلی ممنون:]نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0 عزیزی
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
-
برو بخواب
-
داروین رفته بود پارک، دید مثل میمون از درخت توت آویزونید زنگ زد گفت نظریه تکامل کنسله.
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر نمیکردم یکی از دلایل کنسل شدن این نظریه من باشم
️