هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Narges_ on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
این برای شماست یعنی شمایی که دهمی میری یازدهم
الان من باید برنامه دوازدهم دانلود کنم
شما یازدهم
یه پایه قبل شما دهم -
ramses kabirreplied to fateme.shafeie on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
خوبین فاطمه خانوم
چ خبر؟
هنوزم گویندگی رو ادامه میدین؟!
یا پی درسو گرفتین دیگ؟
ما هم خوبیم خدا رو شکر...
دور درساییم فعلا -
0yasin.sh0replied to Narges_ on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Narges_ on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
این برنامه داره میگه
دهم باید قسمتای مد نظر ماز خونده بشه
با بیست درصد پیش خوانی یازدهم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مث اینکه قسمتای مدد نظرش همش دهمه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
0yasin.sh0 برنامش تو ذهنم هست ولی اینکه با آزمون بخوام بدم...
مرسی بازم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی ولی من تجزیش نکردم
بی ادببب اشتباه تایپی بود
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونوقت معلمای دوازدهم ما گفتن تابستون اختصاصی ها رو باید تا ۷۰ درصد کتاب پیش ببریم
-
0yasin.sh0replied to Narges_ on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@M-Tina پیشخوانی یازدهم،زیست نهایتا دو فصل بیشتر نخون،فیزیک تقریبا 60 درصد فصل اول کافیه(زیادش بخوای بخونی) شیمی هم تا پایان استو فصل اول کافیه،ریاضی هم از هفتا فصل همون فصل اولش یک پروژه هست برای خودش کافیه
این نظر منه البته -
Nilay فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix آخرم کار خودتو کردی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
CpR
سلام از همین تریبون اعلام می کنم صدف دختر خیلی باهوشیه️
خوبه؟دلت شاد شد خانومم؟ -
@Aya-Tay نه یک بار
بلکه ۷ بار
چند دقیقه پیشم زدم
میخواست ش شناسنامه و کد ملیشو نده بهم -
رفیقم که انسانی میخونه بهش گفتم بیاد هویتو بهم درس بده
اینقد قشنگ درس داد ک حس میکنم رتبه برتر انسانی میشم... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرگ بر جوش استرسی
-
Rahman Aareplied to پرستو بابایی on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Nilay فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix و منی که برای خودم رو نهایت ۴ بار چک کردم
-
@Dr_Eliov
سلام منم میخوام از شنبه ساعت 6 پاشم.میتونم بپرسم برا شروع چیکار کردی؟اخه واقعا سخته
674400/1000113